19 / 05 / 2024

ahşap dokulu seramik

ahşap dokulu seramik

Ege Seramik, kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kapalı mekanlarda geçirilen vakti daha keyifli kılmak için ahşabın sıcaklığını Autumn koleksiyonuyla iç mekanlara taşıyor.

Graniser Taxim ile vintage ahşap dokusu evlerinizde!

İnovatif tasarımlarıyla dekorasyon dünyasına özel seriler sunan Graniser Seramik, Taxim koleksiyonu ile yaşam alanlarına vintage ahşap dokusunu taşıyor. Taxim serisinin farklı dekorasyon tarzlarıyla uyumlu dört farklı renk seçeneği bulunuyor.

Bien Seramik'ten ahşap görünümlü seramik koleksiyonu!

Bien Seramik, ahşap görünümlü seramik koleksiyonlarını doğadan aldığı ilhamla farklı bir konseptle tanıtıyor. Bien Seramik, doğadaki canlıların renklerinden esinlenerek oluşturduğu yeni koleksiyonlarının tanıtımında hayvan figürlerini kullandı.

Yurtbay Seramik'ten sonbahara yakışan iki seri daha!

Yurtbay Seramik’ten Gusto’dan sonra sonbahara yakışan iki yeni seri daha: Samba ve Antikwood. Her ikisi de natürel ürün grubu içinde ve ahşap dokulu.

Graniser yeni ürünüyle evlere doğal ahşap görüntüsü kazandırıyor!

İç ve dış mekan tasarımına yeni bir boyut kazandıran Graniser Seramik'in Kentwood koleksiyonu, doğal ahşap dokusu ile fark yaratan bir estetik sunuyor.

Yurtbay Seramik'ten yeni ahşap dokulu Zegna Serisi!

Yurtbay Seramik, doğanın kusursuz altıgenlerini yorumlayarak hayata geçirdiği “Zegna Serisi” ile ahşap dokusunu ve çini desenlerini bir araya getirdi.

Yurtbay Seramik yeni ürünlerini UNICERA Fuarı'na taşıdı!

Yenilenen standında fuara özel tasarımlarını ve iddialı serilerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak olan Yurtbay Seramik, koleksiyonunda doğal taş, mermer ve ahşap dokulu ürünleri ile farklı ebatları ön plana çıkaracak.

Yurtbay Seramik Meltdown serisi satışa sunuldu!

Yurtbay Seramik’in eskitme ahşap dokulu Meltdown Serisi, doğanın dingin ve insana güven veren şefkatini mekânlara taşıyor. Seri, pastel renkleriyle ahşabın dinlendirici etkisini ön plana çıkıyor.

Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığı!

Graniser Seramik, gelişmiş tasarım kabiliyeti ve üstün üretim teknolojisi ile farklı mekan ihtiyaçlarına doğru ürünler sunmaya devam ediyor.Graniser Seramik Arden serisi ile ahşap sıcaklığını yansıtıyor.

Kışın trend ürünleri; Ahşap dokulu seramikler

Ege Seramik, kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kapalı mekanlarda geçirilen vakti daha keyifli kılmak için ahşabın sıcaklığını Autumn koleksiyonuyla iç mekanlara taşıyor.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

ahşap dokulu seramik Haberi

ahşap dokulu seramik

Kış mevsiminin kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde kapalı mekanlarda daha çok vakit geçirir olduk. Ege Seramik, doğanın hediye ettiği ahşabı mekanlarınıza getirerek içinizi ısıtacak samimi ve sıcak yaşam alanları oluşturmayı vaad ediyor.


Autumn koleksiyonunda farklı tarz ve dokulara yer veren Ege Seramik, kış mevsiminde mekanlarını yeniden dekore edecekler için ahşap dokulu serileri öneriyor. Autumn koleksiyonunda dikkat çeken Edgewood, Himba, Motto, Sequoia ve Timber serileri farklı ebat ve renk seçenekleri ile her tarza ve zevke uygun alternatifler sunuyor.


Doğal ahşap dokusunu seramik ile birleştiren seriler, mekanlarınıza modern ve elegance bir görünüm kazandırıyor. Digital Tile baskı teknolojisiyle üretilen seriler, iç ve dış mekanlarda duvar ve yer karosu olarak...