09 / 05 / 2024

Ahu Orakçıoğlu evinin görselleri

Ahu Orakçıoğlu evinin görselleri

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Ahusa Turizm İşletmeciliği Ve Ticaret  Anonim Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Orakçıoğlu tarafından kuruldu.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu yaptığı açıklamada "AVM’ler ile uzlaşmaya çalışacağız" dedi.

Süleyman Orakçıoğlu: AVM kiraları kapitülasyon haracı gibi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğl kiralarda indirim yapmayan AVM'leri itidale davet etti. Orakçıoğlu, bu AVM'lerin tavrını, kapitülasyonlar döneminde haraç alan yabancılara benzetti.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan AVM'lere kira eleştirisi!

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, koronavirüs salgını sonrasında AVM2lere

Zeynep Fadıllıoğlu 100 yıllık evde yaşıyor!

Dekoratör Zeynep Fadıllıoğlu eşi Metin Fadıllıoğlu ile yaşadığı Büyükdere’deki tarihi eser statüsündeki evinin kapılarını açtı. Fadıllıoğlu 1983’te taşındığı evini Osmanlı kültüründen esinlenerek tasarlamış.

Ahu Orakçıoğlu evinin kapısını Şamdan Plus'a açtı!

Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi Ahu Orakçıoğlu dekorasyonda marka oldu. Ahu Orakçıoğlu, Beykoz Konakları'ndaki evinin kapılarını Şamdan Plus'a açtı. İşte o haber..

Süleyman Orakçıoğlu, Giresun’a ikinci fabrikayı açtı!

Damat Tween ve D’s Damat markalarının sahibi Süleyman Orakçıoğlu Giresun’a ikinci fabrikayı açtı. Ordu-Giresun Havalimanı’nın yatırımda büyük etkisi olduğunu belirten Orakçıoğlu “25 milyon TL harcadık, 800 kişi çalışıyor” dedi.

Ahu Orakçıoğlu evinin kapısını All Decor dergisine açtı!

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun eşi eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.

Esra Dermancıoğlu evinin kapılarını InStyle Home’a açtı!

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, kızı Refia ve boxer cinsi köpeği Şiva ile yüksek tavanlı bir Galata evinde yaşıyor. Ünlü oyuncu, dekorasyonu kendi sıcak ve nostaljik ruhunu yansıtan bu etkileyici dairenin kapılarını InStyle Home’a açtı

Hakan Yürüoğlu, Almishari ailesinin evini tasarlayacak!

Körfez'de çok sayıda projenin iç mimarisinde imzası bulunan mimar Hakan Yürüoğlu, son olarak Almishari ailesinin evinin tasarımını üstlendi. 4 milyon dolar bütçeyle yapılan evde Kaliforniya mimarisinden esinlenildi

Ajda Pekkan ile anılan Bülent Çavuşoğlunun eşi Tuğçe Çavuşoğlu'ndan Akmerkez'de açıklama!

Süperstar Ajda Pekkan ile aşk dedikodularına adı karışan işadamı Bülent Çavuşoğlu'nun eşi Tuğçe Çavuşoğlu, Akmerkez'de yaptığı açıklamada boşanma davası açtığı haberlerini teyit etti. Tuğçe Çavuşoğlu geçtiğimiz günlerde evinin kapılarını medyaya açmıştı

Zeynep Fadıllıoğlu evinin kapılarını InStyle Home dergisine açtı!

Tasarımcı Zeynep Fadıllıoğlu 'nun Büyükdere 'deki evi, onun hayata ve mimariye bakışını çok güzel özetliyor. Hikayesini; dokular, renkler, tekstil ve saygı duyulmuş mimari vasıflarla anlatmayı sevdiğini söyleyen Fadılloğlu, evini InStyle Home dergisine aç

Tuğçe Çavuşoğlu, Göcekteki evinin kapılarını açtı!

Tuğçe Çavuşoğlu, yazları eşi ve oğlu ile birlikte keyfini çıkardığı Göcekteki evinin kapılarını Elle Dekor dergisine açtı. Kendisini bildi bileli Göcek aşığı olduğunu söyleyen Çavuşoğlu, Çocukluğumdan beri ailece Göceke geliriz. Buraya hep hayran oldum" d

Ahu Orakçıoğlu evinin görselleri Haberi

Ahu Orakçıoğlu evinin görselleri

Erkek giyim markaları Damat ve Tween’i bünyesinde bulunduran Orka Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu eski haber spikeri Ahu Tanrıkulu ile Şubat 2011’de evlenmişti.






Ekim 2011’de de kızları Zeynep Sare doğmuştu. A&D Galeri Tasarım

Atölyesi’ni kuran Ahu Orakçıoğlu, Beykoz Konakları’ndaki iki katlı villalarının kapısını All Decor dergisine açtı.






Ahu Hanım “Dekorasyonda kuralım; konfor ve kullanışlılık. Evdeki her eşyanın bir amaca hizmet etmesi şart” diyor.