04 / 05 / 2024

aidat ödeme sms

aidat ödeme sms

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi!

Aidat toplama işleminde 'mobil ödeme' dönemi başlatan Payguru, işletmelere yeni hizmet veriyor. Bu süreçte; derneklerden vakıflara, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar pek çok kurum için aidat toplama SMS ile yapılabilecek.

Site aidatını kartla ödeyebilirsiniz!

Online ödeme yapmaya alışan tüketiciler, oturduğu sitenin aidatını da aynı yolla ödeyebiliyor. Site sakini, daha sonra tekrar kullanmak üzere kattan otomatik ödeme talimatı verilebiliyor.

Elite Concept’te 2 yıl aidat yok!

Elite Concept projesinde aidatı sıfırlayan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı uyguluyor.

Cepten aidat ödemek isteyenler Apsiyon'da!

Site, rezidans ve iş merkezi gibi toplu yaşam alan yöneticilerinin dijital asistanı olarak hizmet veren Apsiyon, Temmuz 2013’ten beri verdiği “Kredi Kartıyla Aidat Tahsilatı” hizmetine; “Kart Saklama” ve “Otomatik Ödeme” özelliklerini de kattı!

Site aidatı gecikme faizi 2015!

Konut sitelerinde ortak alanların bakım, onarım ve temizlik gibi işlerin giderleri kat malikleri tarafından tahsil ediliyor. Peki, ödeme gecikirse ne kadar faiz uygulanır? İşte site aidatı gecikme faizi 2015..

Kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Apartmanda bir dairede kiracının yaşaması durumunda, apartmada sağlanan günlük hizmetler için aidat ödeme yükümlülüğü de kiracıda oluyor. Peki, kiracı apartman aidatını ödemezse ev sahibi mi öder?

Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Kanunen evde kiracı olması halinde aidatı ödeme sorumluluğu kiracılarda oluyor. Peki, evinizde kiracınız olduğunu düşünelim. Kiracı aidat ödemezse ne olur? Ev sahibi kiracının ödemediği aidattan sorumlu mudur?

Apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidatları, apartmanın temizliği, güvenliği, tesisat ve onarımı gibi gerekli görülen ihtiyaçlar için toplanıyor. Aidatı ev veya işyerine sahip kimse ya da kiracısı ödüyor. Peki, apartman aidatı son ödeme tarihi ne zamandır?

Apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidat borcunu ödemeyen kimselere, gecikme faizi uygulanıyor. Belli bir süre hiç ödeme yapmayan malikler ise icraya verilebiliyor. İşte, apartman aidat ödememe dilekçesi!

Apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Aylık olarak toplanan meblağ havuz halinde yöneticide toplanıyor ve olası bir sorunla karşılaşıldığında ortak paradan giderler karşılanıyor. İşte, apartman aidatı ödeme zorunluluğu!

Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu!

Dumankaya Ritim İstanbul projesinin D planı uygulaması kapsamında kredi ödeme yardımı yapılıyor, kira, aidat ve iade garantisi veriliyor. İşte Ritim İstanbul Dumankaya ödeme tablosu...

Milas TOKİ Konutları'ndaki vatandaşlar aidat sıkıntısı yaşıyor!

Milas TOKİ Konutları'na yerleştirilen dar gelirli ailelerin ev sevinci hüsrana döndü. Ayda 130 lira taksit, 50 TL de aidat ödeyen aileler, şimdi de istinat duvarı ve balkon için ek ödeme istenince düzenli gelirleri olmadığıni söyleyip isyan etti.

Aidat ödenmemesi nedeniyle tahliye!

Aidat miktarı apartmanın giderleri doğrultusunda herkesten belirli oranlarda alınıyor. Zamanında ödeme yapmayanlara aylık gecikme faizi uygulanıyor. Hiç ödemeyen malikler ise aidat ödenmemesi nedeniyle tahliye edilebiliyor...

aidat ödeme sms Haberi

aidat ödeme sms

Türkiye'de birçok apartmanın elden toplanan aidatları yaşadığımız şu süreçte virüs riskini yükseltiyor. Mobil ödeme için yeni bir alternatif hizmet sunarak sahaya çıkaran Payguru, 800'den fazla kuruma mobil aidat hizmeti sunarak aidat toplama faaliyetlerine pratik ve hijyenik hizmet sunuyor.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; derneklerden vakıflara, siyasi partilerden spor kulüplerine, kooperatiflerden apartman ve site yönetimlerine kadar birçok işletmelerin kullanabileceği mobil aidat hizmeti ile 120 TL'ye kadar olan aidat bedeli kısa mesajla toplanıyor. Kullanıcılar telefon numarası girip abone olabiliyor ve her ay kullanıcıların istedikleri miktarda ücretl verilebiliyor. Mobil Aidat sitesi üzerinden sağlanan raporlarla toplanan tahsilatlar ve üyeler tarafından yapılan ödemeler izlenebiliyor.

Payguru Yönetim Kurulu Başkanı Işık Uman, “Payguru sayesinde Türkiye'de bugün itibarıyla 800'den fazla dernek ve kuruluş, üyelerinden aidatları mobil ödeme aracılığıyla...