29 / 04 / 2024

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı

Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı. Merkez Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı standartlarında hizmet verecek.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı açıkladı! Devlet 3.708 TL sosyal destek ödemesi yapacak...

Devletin sosyal yardımları tüm hızı ile devam ediyor ve Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı e-devlet başvuru ekranını açtığını duyurdu. İşte haberin ayrıntıları...

Aile Bakanlığından son dakika Aile Sosyal Destek Programı açıklaması! Kasım ayı ödemeleri ne zaman yapılacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sosyal destek ödemelerine ilişkin son dakika açıklamada bulundu. Peki, sosyal destek ödemeleri hesaplara yatırıldı mı? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan ödemelerle ilgili temmuz ayı zam müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen sosyal destek ödemeleri hakkında zam gelişmesi yaşandı. Resmi açıklama da çok geçmeden geldi.

Aile Bakanlığı ödeme takvimi değişti. Flaş gelişme. Büyük zam geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödenen paralarla ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Elde edilen bilgiye göre ödeme takvimi değişti. Ancak vatandaşların alacağı paralar ciddi oranda zamlar yapıldı.

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz flaş açıklama! Bu kişilere hiç para verilmeyecek!

Birçok kişi Türkiye'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan desteklerden nasıl yararlanabileceklerini merak ediyor. Ancak, bazı meslekler ve durumlar, bu sosyal yardımların kapsamı dışında kalabiliyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan flaş açıklama

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan milyonlarca vatandaşımızın meraklarını giderek açıklama gerçekleştirildi.

Aile Bakanlığı'ndan milyonları sevinçten uçuran para ödeme haberi. Çalışmalar temmuzda tamam

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın ev kadınlarına yapacakları destek ödemesi hakkındaki çalışmalar temmuz ayında tamamlanacak.

Aile Bakanlığı'ndan müjdelerin en büyüğü geldi. Temmuz ödemelerinde flaş gelişme

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın temmuz ayında ödeme yapıp yapmayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Aile Bakanlığı duyurdu. Sadece o kişilere 1.870 TL ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan aile fertleri arasında yer alan bir grup hakkında çok önemli bir müjde geldi.

Aile Bakanlığı'ndan flaş zam kararı! Bu parayı almak isteyenler hemen baksın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı asgari ücret zammı ile birlikte o destek ücretlerinde de artışa gitti. Bakanlık tarafından destek kapsamında vatandaşlara daha fazla para ödenecek. 

Aile Bakanlığı'ndan müthiş açıklama. Vatandaşa para bağlanacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın çalışmaları tam gaz devam ediyor. Bakanlık tarafından vatandaşlara bağlanacak vatandaşlık maaşı hakkında da yeni gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan inanılmaz açıklama! Bu kişilere para verilmeyecek!

Türkiye'deki birçok kişi, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından sunulan desteklerden nasıl faydalanabileceklerini öğrenmek istiyor. Ancak, bazı meslekler ve durumlar, bu sosyal yardımların kapsamı dışında kalıyor.

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı Haberi

Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı

Başkanoğlu Özel Yaşam Konakları Yaşlı Bakım Merkezi Kurucusu Ayşe Başkanoğlu, Avrupa Birliği ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın belirlemiş olduğu standartlar çerçevesinde, Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları olarak yeni yerlerinde hizmet verecekler

Kurucu Başkanoğlu,"Özel Başkanoğlu Urla Yaşam Konakları ailesi olarak önceliğimiz yaşlılarımızın konforlu bir yaşlılık dönemi geçirmelerini sağlamaktır. Bu hizmet anlayışı ile yapmış olduğumuz kurumumuzda tek kişilik, çift kişilik ve suit odalarımız ve yoğun bakım ünitemiz bulunmaktadır. Deniz ve yeşilin bir arada olduğu, İzmir'in güzel İlçesi Urla'da kaliteli ve huzurlu bir yaşam için sizleri bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Sabah...