03 / 07 / 2024

Aiman Chalabi

Aiman Chalabi

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aiman Chalabi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

El Reyahen Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Rawaa E.Fahad Al-Chalabi tarafından kuruldu.

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nejat Erten, Muharrem İlhan, Murat Ursavaş, N. Ali Arif Chalabi ve Ömer Akçay ortaklığında kuruldu...

Alyaman İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alyaman İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aiman Khamis tarafından kuruldu.

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aiman Chalabi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da Şişli, Fulya Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Arbgtc İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arbgtc İnşaat Gıda Kozmetik Turizm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aiman M E H Bohendi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 6 Şubat'ta kuruldu.

Aiman Chalabi Haberi

Aiman Chalabi

Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aiman Chalabi tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 14 Nisan'da kuruldu. 


Aktaylar Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONUSU  Şirket Kamu ve şahıs mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yaparak, kat karşılığı inşaat yapmak. Alt yapı ve diğer tesislerini kurmak, mevcut tesisleri devralarak her nevi inşaat taahhüt hizmetleri ile ilgili işlemlerin sistemini planlı, programlı ve etkin bir biçimde sağlamak ve işletmek. Bu faaliyetlerle ilgili her türlü inşaat, taahhüt hizmetleri ile ilgili mal ve hizmet almak, satmak, ithalat, ihracat ve imal etmek amacıyla kurulmuştur.  Şirket bu amaca ulaşmak için;     Yurt içi veya Yurtdışı  gerçek veya tüzel kişiler ile resmi kurum ve kuruluşlara her...