03 / 05 / 2024

airfel logo

airfel logo

Dakin'in çatısı altında büyümeye devam eden Airfel, logosunu yeniledi. Güvenli ve konforlu ısıtmanın sembolü olarak "Kırmızı-Beyaz" renklerini ve "Alev'i seçen Airfel, Türkiye çapındaki bayilerinde kapsamlı bir yenileme çalışması da başlattı....

Porsche logosunu değiştirdi! İşte yeni logo

Otomobil dünyasının prestijli markalarından biri olan Porsche logosunu güncelledi. İşte Porsche'nin yeni logosu...

Airfel klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Airfel, split,duvar ve portatif klimalar dahil olmak üzere çeşitli klima sistemleri üreten bir Türk şirketidir. Airfel klimaları enerji tasarruflu, güvenilir ve dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Peki Airfel klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Airfel Inverter Klima sessiz modu ile sizi hiç bir zaman rahatsız etmeyen sessiz modu ile varlığından haberiniz bile olmayacak. Peki Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Citröen'den radikal logo değişikliği! Artık otomobillerde bu logo olacak

Citroen, yeni logosunun tanıtımını yaptı. Sade bir tasarıma sahip olan yeni logo, 2023 yılı itibarıyla tüm modellerde kullanılacak.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın yeni binasına yeni logo!

Uzun zamandır inşaat çalışmalarına devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın (CSO) yeni bina 29 Ekim'de açılacak. Yeni bina için yeni logo tasarlandı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 25'inci yılını kutladı!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu’nun katılımıyla gerçekleşti. Gecede grup bünyesinde 15 yıl ve üzerinde çalışanlara Haluk Hasanoğlu tarafından ödül takdim edilirken, yeni logo ve kurumsal film de katılımcılarla paylaşıldı.

Daikin, Klima Bakım Kampanyası başlattı!

Serin ve konforlu bir yaz geçirmek isteyen kullanıcılarını düşünen Daikin, ‘Klima Bakım Kampanyası’ başlattı. Daikin, Airfel, Auer ve Daylux markalı klima sahipleri, 31 Temmuz tarihine kadar indirimli fiyat avantajı ile klimalarını bakım yaptırabilecek.

Daikin yeni yatırımlar ve satın almalarla büyümeyi hedefliyor!

Sanko’nun Airfel şirketini alarak Türkiye pazarına giren Daikin, yeni yatırımlar ve satın almalarla büyüyecek. Hedefi Türkiye’yi bölgenin iklimlendirme merkezi yapmak.

Göl Panorama Evleri Airfel'i tercih etti!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Be-Ma İnşaat tarafından Bahçeşehir’de hayata geçirilen Göl Panorama Evleri, panel tercihini Airfel’den yana yaptı. Proje çevre dostu Airfel Radyatörler ile ısınma konforu yaşayacak.

Özyurtlar N Logo İstanbul'da teslimler ne zaman?

Nlogo İstanbul Esenyurt projesinde ev fiyatları 149 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Özyurtlar İnşaat imzasını taşıyan Nlogo İstanbul projesinde 48 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor...

Ağaoğlu Central Park için logo tasarımı yarışması düzenliyor!

Ağaoğlu, Bakırköy’deki şehir parkının hemen yanındaki Ağaoğlu Central Park projesi için uluslararası logo tasarımı yarışması düzenliyor. Başvuruları 15 Mart’a kadar sürecek yarışmanın büyük ödülü ise 10 bin dolar.

Özyurtlar N Logo İstanbul ödeme şartları!

Özyurtlar N Logo İstanbul projesinde stüdyo daire fiyatları 139 bin liradan başlıyor. İstanbul Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul projesi bu yıl ortasında teslim ediliyor...

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi!

N Logo İstanbul Evleri satış ofisi iletişim numarası 0850 460 90 97 olarak belirtiliyor. Konutların minimum 40 metrekare büyüklükte dizayn edildiği proje 7 blok halinde yükseliyor.

airfel logo Haberi

airfel logo



Isıtma sektörünün öncü markalarından Airfel, marka kimlik çalışmaları doğrultusunda logosunu yeniledi. Bünyesinde bulunduğu Daikin'in 'güvenli konfor' prensibini 'Kırmızı-Beyaz' renklerle 'Alev' sembolü olarak logosuna taşıyan Airfel, tabeladan dekorasyona kadar kapsamlı bir bayi yenileme çalışmasına da başladı.

Daikin Türkiye'nin iddialı büyüme performansı ve hedefleri doğrultusunda 2013'ü yenilenme yılı olarak ilan eden Airfel, bunun ilk işaretini logo değişikliğine giderek verdi. Haziran 2011 tarihindeki satın alma ile Airfel markasıyla ilk kez konvansiyonel ısıtma pazarına giriş yapan Daikin, bu sektördeki önceliğini "güvenli kombi" olarak belirlemişti. Dakin'in güvenliğe verdiği öncelikten ve ‘Airfel kombi güvenle ısıtacak’ sloganından ilham alınarak tasarlanan yeni logoda, güvenli ve konforlu ısınmanın sembolü olarak "Alev" seçildi ve "Kırmızı-Beyaz" renkleri kullanıldı.

Logosundaki bu değişiklik ile birlikte tüm bayilerinde bir yenileme çalışması başlatan Airfel, sadece tabela...