17 / 05 / 2024

Airport 24 basın ekspres satılık

Airport 24 basın ekspres satılık

Airport 24 Basın Ekspres iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 244 24 24 olarak belirlendi. Projede spor salonu, cep sineması ve toplantı odası gibi imkanlar bulunuyor.

Airport 24 satılık dükkan!

24 Gayrimenkul imzası taşıyan Airport 24 satılık dükkan alanları 44 metrekare ile 704 metrekare arasında değişiyor. Bugün satışa çıkan proje 14 bin 281 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Benesta Acıbadem basın toplantısı 24 Şubat'ta!

ESTA Construction tarafından hayata geçirilen Benesta Acıbadem'in basın toplantısı 24 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı ertelendi!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın 24 Mart'ta gerçekleştirilmesi planlanan basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

3S Kale Topaz Residence basın toplantısı 24 Mart'ta! 

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale Topaz Residence'ın basın toplantısı 24 Mart'ta yapılacak. 

Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'a ertelendi!

"İyi yaşam"ın kapılarını Fendi Casa şıklığı ile aralayan Büyükyalı'nın, tüm ortak alanlarında ve daire tasarımlarında baştan aşağı Fendi Casa imzası olan bloğu satışa çıkıyor. Büyükyalı furnished by Fendi Casa basın toplantısı 24 Ocak'ta. 

Piyalepaşa'da basın toplantısının günü değişti!

Polat Holding imzası taşıyan Piyalepaşa İstanbul'da basın toplantısının günü değişti. 25 Ekim 2018 günü olarak belirtilen lansman tarihi 24 Ekim 2018 gününe çekildi. 

Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keleş Center Airport projesi 18 Ekim'de basına lanse edilecekti ancak Keleş Center Airport basın lansmanı ertelendi.

Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna basın lansmanı 24 Ekim'de!

Luxera Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Luxera Meydan ve Luxera Yenibosna projelerinin basın lansmanı 24 Ekim'de yapılacak. 

Keles Center Airport basın lansmanı 18 Ekim'de!

Keleş İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Keles Center Airport projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor.

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Kuyaş Gayrimenkul'den Gazeteciler ve Basın Bayramı mesajı!

Kuyaş Gayrimenkul Genel Müdürü Salih Sağında, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Mostar Life Grand Houses projesinin basın toplantısı ertelendi!

24 Mart'ta yapılması planlanan Mostar Life Grand Houses projesi basın daveti ileri bir tarihe ertelendi.

Say Yapı Yooistanbul basın toplantısı 24 Mart'ta!

Say Yapı, İstanbul'da lüks Residence kavramını değiştiren yatay mimarisi ile dikkat çeken 'yooistanbul' projesindeki son gelişmeleri paylaşmak üzere 24 Mart 2016 tarihinde basın toplantısı düzenleyecek.

Airport 24 basın ekspres satılık Haberi

Airport 24 basın ekspres satılık

Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin alanları 50 metrekare ile 119 metrekare arasında değişiyor. Tek blok şeklinde yükselen projede toplam 133 adet daire yer alıyor.


Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje toplam 4 bin 70 metrekare arsa alanına sahip şekilde yükseliyor. 


Airport 24 Basın Ekspres projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı. 6 adet dükkanın da bulunduğu projede dükkanların alanları ise 44 metrekare ile 704 metrekare arasında değişiyor.


Airport 24 Basın Ekspres projesi ödeme planına göre yüzde 20 peşinatta, yüzde 10'luk kısım bir yıl sonra, yüzde 20'lik kısım 2 yıl sonra ödeniyor. Projede kalan yüzde 50'lik kısım için ise 24 ay vadelendiriliyor.


Airport...