06 / 05 / 2024

airport plaza mutlutürk

airport plaza mutlutürk

Son teknoloji ile inşa edilen Kurtköy Airport Plaza, otomasyon sistemi özelliği ile ofis kullanıcılarına güvenliği ve konforu uzaktan kontrol etme imkanı sunuyor.

Airport Plaza Kurtköy'ün havadan yeni görüntüsü!

Kurtköy'de yükselen Airport Plaza www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Rk Plaza İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Güneş Bayram tarafından kuruldu.

Keleş Center Airport'ta fiyatlar 440 bin TL'den başlıyor!

Keleş Center Airport projesi Keleş İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Fiyatların 440 bin TL'den başladığı proje İstanbul Atatürk Havalimanı ve E-5 otoyoluna sıfır konumda bulunuyor. 

Keleş Center Airport lansmanı 17 Ekim'de!

E-5 Otoyolu bitişiğinde, İstanbul Atatürk Havalimanı’nın yanı başında yeni bir yaşam ve iş merkezi oluşturan Keleş İnşaat, “Keleş Center Airport” projesini basınla buluşturuyor.

Keleş Center Airport projesinde ön talep toplanıyor!

İstanbul Atatürk Havalimanının yanı başında konforlu rezidans ayrıcalığını yeni yaşam ve iş dünyasına taşıyan Keleş İnşaat, Keleş Center Airport projesinde ön talep dönemini başlattı.

Atatürk Havalimanı city airport olarak hizmet verecek!

Türkiye'nin dev projelerinin planlar doğrultusunda ilerlediğini söyleyen Ulaştırma Bakanı Yıldırım, "Yeni havalimanı devreye alındığında Atatürk 'city airport' olarak hizmet verecek" dedi.

Enka, Rusya'da Kunstevo Plaza'yı açtı!

TÜRK inşaat devi Enka, Rusya'nın başkenti Moskova'da 500 milyon doların üzerinde yatırımla "Kunstevo Plaza" adlı çok fonksiyonlu AVM ve iç merkezinin açılışını yaptı.

Tekstilkent Koza Plaza'da 4 milyon TL'ye satılık 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Esenler Tekstilkent Koza Plaza'da bulunan 2 ofis satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Bağcılar Baran Plaza icradan 36.5 milyon TL'ye satılıyor!

Bakırköy 18. İcra Dairesi, İstanbul ilinin Bağcılar ilçesinde bulunan Baran Plaza'yı satışa çıkarıyor. Söz konusu gayrimenkulun toplam beledi 36 milyon 584 bin 400 TL olarak belirlendi.

Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı’nın tercihi A4 Plaza!

TNL Gayrimenkul Geliştirme'nin danışmanlık ve kiralama hizmetlerini gerçekleştirdiği A4 Plaza, Türk Telekom Teknoloji Başkanlığı ofisi olarak hizmet verecek.

Kıbrıs 1001 Airport Mall 22 Mayıs'ta açılacak!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) ilk uluslararası standartlara sahip alışveriş merkezi için gün sayıyor. İki etaptan oluşan 1001 Airport Mall'un ilk etabı 22 Mayıs'ta kapılarını açacak.

Kıbrıs 1001 Airport Mall AVM 22 Mayıs'ta açılacak!

Toplam 80 bin metre kare proje alanı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin en geniş alışveriş merkezi olan Airport Mall, kapılarını 22 Mayıs'ta müşterilerine açıyor. Merkezde 45 adet mağaza yer alacak.

Jolly Tur Esentepe'de plaza açtı!

Türk turizmine katkı sağlayan Jolly Tur, sektörde 28 yıllık başarısını Esentepe'de hizmete açtığı Vardar Plaza ile taçlandırdı. Plazadaki açılışa Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ev sahipliği yaptı.

airport plaza mutlutürk Haberi

airport plaza mutlutürk


Mutlutürk İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakasının en düzenli gelişen bölgesi Kurtköy’de inşa edilen Airport Plaza ofislerinde, akıllı sistem otomasyon teknikleriyle her türlü işlem, tek bir bilgisayardan kumanda edilebiliyor. İşletmeye zaman, kalite, maliyet, hız ve kâr avantajı sağlayan otomasyon sistemi, bilgisayar ekranında sisteminin işleyişini, eğer varsa arızanın yerini, üretilen ürün miktarını gibi işletmeyi ilgilendiren birçok bilgilere erişim ve kontrol kolaylığı sağlıyor.


Ofis kullanıcılarının tüm ihtiyaçları düşünülerek hayata geçirilen Airport Plaza’da ki otomasyon sistemi sayesinde, ofisten çıkarken açık kalan ışıklar ve musluklar tehlike olmaktan da çıkıyor ve tek bir tuş ile uzaktan kontrol edilerek ofis sahipleri tarafından kapatılabiliyor. Ayrıca sistem, ofislerde meydana gelebilecek yangın olaylarını önceden algılayarak, gereken önleyici tedbirleri de alarak istenmeyen durumları zamanında müdahale edebilmeyi de sağlıyor.


Havalimanı ve Teknopark’ın komşusu...