03 / 05 / 2024

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi iletişim

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi iletişim

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Maktay tarafından kuruldu.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Erpet Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Laleli Şubesi 50 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeker tarafından açıldı.

Laleli Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Laleli Turizm Anonim Şirketi Fatih’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Atalay tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Dosso Dossi Holding, Laleli'de otel binası aldı!

Turizm yatırımlarına hız kesmeden devam eden Dosso Dossi Holding Laleli'de hazır olan bir otel binasını satın almış...

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Maktay tarafından kuruldu.

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My House Laleli Otelcilik Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 35 bin TL sermaye bedeli ile Lüftü Baranok tarafından kuruldu. 

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

Metro Hill Turizm ve Otelcilik Limited Şirketi, Muhammet Yiğit Özer tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs 2015 tarihinde Fatih, Laleli Balabanağa Mahallesi'nde kuruldu.

Melmer Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melmer Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil Nurkan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 22 Mayıs'ta Fatih, Laleli, Mesihpaşa Mahallesi, Şairhaşmet Sokak'ta kuruldu.

Darkmen Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Darkmen Tekstil Turizm İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi, Mustafa Dark tarafından 240 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Nisan'da Fatih'te kuruldu.

Varlık Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Varlık Gayrimenkul Turizm Yatırım Anonim Şirketi, İsa Çiftçi, Müfit Cemiloğlu tarafından 1 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Laleli, Mesihpaşa Mahallesi, Laleli Caddesi'nde kuruldu

Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lords İstanbul Turizm Otelcilik ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Bülent Söğüt, Zülfukar Aslan tarafından 5 milyon TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Laleli, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Tarihi Rumeli Han Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tarihi Rumeli Han Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Yüksel tarafından 46 bin 114 TL'lik sermaye ile 13 Eylül'de Laleli, Mesihpaşa Mahallesi'nde kuruldu

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi iletişim Haberi

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi iletişim

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Maktay tarafından kuruldu.

Aj Laleli Turizm Seyahat Acentesi Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f. Hava araçları ile ambulans...