06 / 05 / 2024

Ak Bursa Gayrimenkul

Ak Bursa Gayrimenkul

Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları yüzde 50 düşer mi?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam gayrimenkul fiyatlarında yaşanan yükseliş sonrası fiyatlarda düşüş yaşanma ihtimaline yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Akören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi  bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Feridun Kurt tarafından kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Gayrimenkul fiyatları neden yükseliyor? GISP, artışları inceliyor! 

GİSP Yönetim Kurulu Üyesi ve İzmir Başkanı Şükrü Cem Akçay, gayrimenkul fiyatlarındaki artışın sebeplerini açıkladı. İşte o sebepler...

Akfen Holding, Bursa'da gayrimenkul ve turizm yatırımı hazırlığında!

Çalışmalarına son sürat devam eden Akfen Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, 2022 yılında Bursa’da gayrimenkul ve turizm sektörüne yatırım hazırlığında olduklarını duyurdu.

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir parsellerinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO İstanbul Başakşehir gayrimenkulünün değeri ne kadar? 

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Group Gayrimenkul Gıda Oto Kiralama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli  ile Abdalaa Alhomsee tarafından kuruldu.

Yabancıya konut satışı vatandaşlıkla katlandı!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alımı gerçekleştiren yabancılar, T.C. vatandaşlığı hakkı alabiliyor. Bu konuya ilişkin cazip yasanın çıktığı günden beri yabancılar İstanbul ve Antalya'dan akın akın gayrimenkul satın alıyor.

Digital Network Alkaş DNA ile gayrimenkul sektörü yeni bir soluk kazanacak!

Avi Alkaş ve Alkaş Genel Müdürü Yonca Aközer, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk kazandıracak olan DNA platformunu anlattı. İşte platforma ilişkin bilgiler...

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aköz Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ayakkabı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ak ve Timur Özlü ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul alacaklar ve satacaklar dikkat!

Etimesgut Emlak Müşavirliği Dernek Başkanı ve Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Akçam, gayrimenkul satış işlemlerine ilişkin vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akıl Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Akkaya ve Mehmet Fatih Ilgaz ortaklığında kuruldu.

Ak Bursa Gayrimenkul Haberi

Ak Bursa Gayrimenkul
Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi; Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, Sur Yapı Genel Müdürü Ufuk Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas tarafından 14 Ocak tarihinde 50 bin TL sermaye ile kuruldu.
Ak Bursa Gayrimenkul Yönetim Danışmanlık Anonim Şirketi iş konusu; A- Şirket, yürürlükte bulunan tüm mevzuata uymak ve kanunun gerektirdiği hallerde izin almak kaydıyla, aşağıda yazılı amaç ve konularda faaliyet göstermek üzere kurulmuştur. 1- Her türlü gayrimenkulün bakım, onarım, yönetim ve işletim faaliyetlerini üstlenmek, 2- Gayrimenkullerin ve gayrimenkullere ait her türlü tesis makine ve donanım bakım, onarım ve işletmesini yapmak, 3- Her türlü danışmanlık eğitim ve bilirkişi, ekspertiz hizmetleri vermek, 4- Gayrimenkul dış cephesi, iç mekânları ve gayrimenkule ait diğer...