03 / 05 / 2024

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu

K Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirirken, paylaşımında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü hedef gösterdi.

Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridinin imara açılması geri çekildi!

İBB yönetiminin Büyükçekmece Pınar Mahallesi kıyı şeridini imara açması öneren teklifi, mecliste  AK parti ve MHP grupları tarafından verilen 'hayır' oyları ile geri çekildi. 

Büyükçekmece'de 9 milyon TL'ye icradan satılık villa!

T.C. Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Akçaburgaz Mahallesi, 224 ada 10 parselde yer alan 497 metrekare villayı 9 milyon TL'ye satıyor...

Büyükçekmece sahilindeki 7 işletme belediye ekiplerince yıkıldı!

Büyükçekmece sahilinde gözleme satan toplam 14 işletmeden 7'si kaçak olduğu gerekçesiyle İBB ekipleri tarafından yıkıldı.

Büyükçekmece içme suyu havzasındaki kaçak yapılar yıkıldı!

İstanbul Büyükçekmece Göl'ünde inşa edilen kaçak yapıların yıkımı gerçekleşti.

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

Nadir Ataman'ın Büyükçekmece'de kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Nadir Ataman'ın Büyükçekmece Kumburgaz'daki iki yapıya, tek yapı belgesi aldığını belirtti...

Büyükçekmece’de 10 kaçak yapı daha yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Büyükçekmece Belediyesi, ruhsatsız ve kaçak yapıları zabıta ekiplerinin gözetiminde yıktı.

Mevlüt Uysal: Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece sahilinde vatandaşlarla buluştu. Uysal, ''Albatros’u imara açmak Büyükçekmece’ye ihanettir'' dedi.

Albatros Parkı, Büyükçekmece'nin millet bahçesi olacak!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Albatros Parkı'nı katakulliyle yemeye kalktılar. Büyükçekmece buna izin verir mi? Hiç heveslenmesinler. Orası Büyükçekmece'nin en güzel millet bahçesi olacak. Buradan söz veriyoruz" dedi...

Sarıyer-Büyükçekmece arasına 100 kilometrelik tünel ağı!

AK Parti’nin İstanbul adayı Yıldırım, trafik soruna kökten çözüm üretecek projesini açıkladı. Buna göre, Sarıyer ile Büyükçekmece arasında 100 kilometrelik tünel ağı kurulacak.

Büyükçekmece'ye metrobüs müjdesi!

Tepecik Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Büyükçekmece'de ulaşım ve trafik sorununu çözeceklerini açıkladı.

Büyükçekmece'de 20 yıldır yat limanı sorunu var!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, Büyükçekmece'de 20 yıldır devam eden yat limanı sorunu olduğuna dikkat çekti.

Mevlüt Uysal'dan Büyükçekmece'ye 25 dev proje!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Mevlüt Uysal, “25 Kayıp Yıla 25 Dev Proje” temasıyla Büyükçekmece'de hayata geçireceği vizyon projelerini tanıttı.

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu Haberi

AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu

Büyükçekmece için kentsel dönüşüm kararı İBB tarafından onaylandı fakat, tartışmaları halen devam ediyor. Bu defa tepki Roman vatandaşlardan geldi. AK Parti Büyükçekmece İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Davulcu sosyal medya üzerinden tepkisini dile getirirken, paylaşımında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ü hedef gösterdi. 


Yan mahalleye 10 kat bize 3

İBB İmar komisyonunun 18.12.2015 tarih ve 143 numaralı raporu ile karara bağladığı Büyükçekmece'de kentsel dönüşüm uygulanması noktasında ilk tepki irtifa haklarına geldi. Sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayan AK Partili Davulcu "Değerli Mimarsinan Roman Mahallesi komşularım, Mimarsinan Roman Mahallemiz kentsel dönüşüm kapsamında Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün tarafından üç kat imar izni ile cezalandırılmıştır. Bir üst mahallemiz olan Sivas Mahallemiz'e 7 veya 10 kat imar verilirken neden mahallemize bu ceza? (AK partiye oy...