28 / 04 / 2024

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan, Trabzon'un geleceğine çok büyük katkı sağlayan turizm için altyapı ve üst yapı yatırımlarının bir an evvel Trabzon'a kazandırılması gerektiğini söyledi.

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

Milletvekili Karaismailoğlu: Kentsel dönüşümde süreç hızlanacak, bina sahibine mali avantaj sağlanacak!

Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren teklif TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, konuya ilişkin açıklama yaptı.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

TOKİ Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut inşa edecek!

Yatırımlarını sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat ilçesinde 59 yeni lojman hayata geçirecek.

TOKİ'den Trabzon Akçaabat'a 59 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Trabzon Akçaabat'ta 59 yeni konut hayata geçirecek.

Salih Cora'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi...

Trabzon'a 900 yataklı şehir hastanesi inşa ediliyor!

Trabzon'da Şenol Güneş Spor Kompleksi'nin yanındaki dolgu alanına yapılacak olan 900 yataklı Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.  Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu yeni hastanenin inşaatını inceledi.

Trabzon Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Trabzon'da yapımına başlanan Kanuni Bulvarı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Dönüşüm için fon hazırlığı: Emlak vergisi ve DASK'tan pay alınacak!

AK Part Bursa Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç, ülkemizde 6 milyon riskli yapıdan söz edildiğini belirterek, kentsel dönüşümde finans modeli hazırladıklarını söyledi. Kılıç, "Finans model emlak vergileri ve DASK'tan alınan paylarla oluşacak" dedi.

Trabzon'da 18 yılda 8 bin 37 konut inşa edildi!

AK Parti Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Trabzon'da devam eden konut inşası hakkında bilgi verdi. 

Trabzon'da tünel inşaatında akıma kapılan işçi yaşamını yitirdi!

Trabzon Maçka'da tünel inşaatında çalışırken elektrik akımına kapılan işçi hayatını kaybetti...

Erzincan-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti mecliste!

Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon Demiryolu Hattı Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan Haberi

AK PARTİ Trabzon milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan

Mazhar Yıldırımhan, "Trabzon sanayi ağırlıklı bir şehir değildir. Dolayısıyla son yıllarda artan bir şekilde ekonomik girdi sağlayan turizm sektörünün daha da geliştirici yatırımları şehrimize kazandıracağız. Altyapı ve üstyapı yatırımlarının şehrimize kazandınlmasıyla eşsiz bir doğal güzelliğe sahip Trabzon, turizmin parlayan yıldızı olacak. Diğer yandan inşaat ve emlak sektörü de ciddi istihdam alanları oluşturuyor. Başlanan kentsel dönüşüm projelerinin hız kazanmasıyla birlikte bu sektörler de şehrimize büyük bir ekonomik girdi sağlayacaktır. Kaliteli konut üretimiyle birlikte özellikle Araplara emlak satışı da artacaktır. Bu sektörlerin sorunlarının ve beklentilerinin her zaman takipçisi olma gayretinde olacağız." şeklinde konutu. AK Parti Genel Merkezi'nin alacağı karar ne olursa olsun AK Parti davasına sonuna kadar sahip çıkma azim ve kararlılığında olduğunun altım çizen Yıldırımhan, "Teşkilatlarımızın temayül sürecinden sonra Ankara'daki...