27 / 04 / 2024

Ak Portföy palladlum

Ak Portföy palladlum

Yatırımcılarına kazanç sağlama hedefiyle Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu (GYF) kuran Ak Portföy, İstanbul’daki ticari yatırımlarına yenisini ekledi.

Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planlıyor!

KT Portföy Genel Müdürü Tayfun Özkan, Kuveyt Türk Portföy, gayrimenkul yatırım fonları kurmayı planladıklarını açıkladı...

 Alanyalı Konağı’nın avlusundaki kaçak bina yıkıldı!

Yürüttüğü çalışmalarla Ege'nin İncisi İzmir’in merkezindeki tarihi yapıları tek tek ayağa kaldıran Konak Belediyesi’nin restorasyonuna başladığı Alanyalı Konağı’nın avlusundaki kaçak binayı yıkan ekipler tarihi bir sarnıçla karşılaştı.

Albaraka Portföy'ün GYF'leri borsada işlem görmeye başladı!

Borsa İstanbul'da gong bu kez  Albaraka Portföy Yönetimi'nin gayrimenkul yatırım fonları için çaldı. 

Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Avrupa Konutları Başakşehir yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Ayder’de 1700 kaçak yapı yıkılıyor!

TOKİ Ayder Yaylası'nda kentsel dönüşüm faaliyetleri yapacak. Yaylalarda ilk etapta tespit edilen 1700 kaçak yapı yıkılacak. 

Torunlar GYO, Halk Yatırım Araştırma model portföyünde!

Halk Yatırım Araştırma Yönetmeni İlknur Hayır Turhan, Torunlar GYO'nun model portföyünde olduğunu söyledi..

Ünlü Portföy'den Nidapark Küçükyalı'ya 45 milyonluk yatırım!

Ünlü Portföy Yönetimi A.Ş. Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Nidapark Küçükyalı projesine 45 milyon TL’lik yatırım yaptı.

Aybek Sel, Omurga Portföy Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Daha önce bir çok bankada görev aln Aybek Sel, Omurga Portföy'ün (Omurga Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi) Genel Müdür Yardımcısı oldu.

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Tapu.com'daki portföy toplamı 135 milyon TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

İş Portföy'den gayrimenkul fonunda rekor!

İş Portföy Genel Müdürü Tevfik Eraslan, gayrimenkul fonuna yatırılan 440 milyon liranın nasıl değerlendirileceğini, yatırım stratejilerini anlattı.

Ak Portföy palladlum Haberi

Ak Portföy palladlum

Ak Portföy, İstanbul Avrupa yakasının önemli projelerinden olan Astoria’nın ardından, yeni yatırımını Anadolu yakasının MİA’sı (Merkezi İş Alanı) olarak şekillenen bölgesi Ataşehir’de yaptı.


Ak Portföy gayrimenkul yatırım fonu, bu ikinci yatırımını Ataşehir Bölgesi’nde konumlu A sınıfı bir ofis projesi olan ve  ‘Leed Gold’ (Yeşil Bina) sertifikasına sahip Palladium Tower’da gerçekleştirdi. Kurumsal uluslararası kiracıların yer aldığı ofis alanı toplam 1.096 metrekare brüt kiralanabilir büyüklüğe sahip.


Ak Portföy Yatırımlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Ersarı, “Bireysel emeklilik fonları, sigorta şirketleri gibi kurumsal yatırımcıların yanı sıra bireysel yatırımcılardan da yüksek talep gören Ak Portföy Gayrimenkul Yatırım Fonu, kişisel anlamda erişimin kolay olmadığı, gayrimenkul piyasasının en cazip segmentine yatırım yapma imkanı sağlıyor. Gayrimenkul yatırım fonumuz ile küçük birikimler için dahi, bu yüksek değerli projelerden...