15 / 05 / 2024

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi Nerede

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi Nerede

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu.

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisar Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Özhisar tarafından kuruldu.

Karmar Sakura seramik dış cephe tercihi ile rüzgarı dizginleyerek ısı yalıtımına katkı sağlayacak!

Basın Ekspres Yoluna Başakşehir aile konseptini getiren Karmar Sakura projesi, seramik dış cephe tercihi ile Karmar Sakura, doğa olaylarına karşı da sağlam duruyor.

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Prekast Cephe İzolasyon Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Kaya tarafından kuruldu.

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Fiberon Prekast Cephe Sistemleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Sancaktepe’de yapıldı.

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sentez Çelik Çatı Ve Cephe Sistemleri Ticaret Limited Şirketi bugün Başaşkşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akın Yücel ve Mustafa Koşaca ortaklığında kuruldu.

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masg Cephe Sistemleri Tasarımı Mimarlık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Akıncı ve Selim Yarımoğlu Güneş ortaklığında kuruldu.

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Prekast İzolasyon ve Dış Cephe Sistemleri Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Özgür tarafından kuruldu.

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm2 Yapı Cephe Kaplama Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Berber ve Mehmet Yücel ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası ihalesi 15 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Başakşehir Belediyesi Hizmet Binası Kaba İnşaatı ve Cephe Kaplama İşi ihalesini 15 Şubat'ta yapacak.

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yss Prekast Cephe Kaplama Mimarlık İnşaat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’de 160 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Çelik tarafından kuruldu. 

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu.

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Prekast Beton Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi, Altuğ Akbayir Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 5 Eylül'de Başakşehir'de açıldı.

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Prekast Bina Cephe Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mevlüt Memiş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Ümraniye, İnkılap Mahallesi'nde kuruldu.

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi Nerede Haberi

Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi Nerede


Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Muhammet Atik imzasıyla kuruldu. 


Ak Prekast Cephe Sistemleri Ve İnşaat Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, otel,apart, pansiyon, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...