17 / 05 / 2024

ak vadi projesi son durum

ak vadi projesi son durum

Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkı'nda incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan," Burada yaşanan değişimi görmemek için kör olmak lazım" dedi.

Mostar Mahal Başakşehir yüzde 50 peşin kalanı 8 ay vade fırsatıyla!

Mostar Mahal Başakşehir projesi Başakşehir Vadi Konakları'nın hemen yanında yükseliyor. İntes Group imzasıyla hayata geçirilen projede yüzde 50 peşin, kalanı 8 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte Mostar Mahal Başakşehir ile ilgili detaylar...

Namlı Vadi Projesi geliyor! Yeni Proje!

Namlı Yapı tarafından, son 5 yılın en gözde yatırım merkezi haline gelen Kağıthane-Seyrantepe lokasyonuna Namlı Vadi Projesi inşa ediliyor. Yeni Proje!

10 soruda TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 2022 Sosyal Konut Projesi! Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak?

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları bugün itibarı ile resmen başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde İstanbul’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl vurulacak?

5 soruda TOKİ Uşak Sosyal Konut Projesi 2022! Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak...

TOKİ Uşak konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Uşak ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri belli oldu!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Referans Başakşehir Vadi Projesi'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede?

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje ayrıntıları...

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat!

Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO Başakşehir projesi fiyat bilgisi ve proje ayrıntıları...

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Referans Başakşehir Vadi Projesi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İİstanbul İli Başakşehir İlçesi Başak Mahallesi 1284 Ada 2 Parsel üzerinde geliştirilen Referans Başakşehir Vadi Projesine ilişkin hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Avrupa Konutları Vadi projesi için ÇED süreci başladı!

186 milyon 34 bin TL'ye mal olacak olan Avrupa Konutları Vadi projesi için ÇED süreci başladı...

Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor!

Geçtiğimiz ay hizmete açılan Başakşehir Şehir Hastanesi'nin tam karşısında yer alan Fuzul Yapı Başakşehir projesi satışa çıkıyor.

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi!

Ankara Sinpaş Yalı Vadi projesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri mevcut.

ak vadi projesi son durum Haberi

ak vadi projesi son durum


Yıllardır kentin ortasından akan ve bir zamanlar utanç deresi olarak da bilinen Bağırsak Deresi'nin bulunduğu alanda hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle yapımı devam eden ve Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkı'nda incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan," Burada yaşanan değişimi görmemek için kör olmak lazım" dedi. 


Denizli'de yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda 10 yılda inanılmaz bir değişime imza atan Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da sihirli dokunuşlarla farklılaştırıyor. Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları yapan Denizli Belediyesi artık vadi parkları dönemini başlattı. 


Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle...