18 / 05 / 2024

Ak Yatırım elektronik işlem platformu ne demek

Ak Yatırım elektronik işlem platformu ne demek

Ak Yatırım, yeni ürünü "TradeAll" ile, dünyanın önemli finans merkezlerine ve uluslararası yatırım araçlarına tek platform üzerinden erişim sağlayarak, küresel düzeyde yatırım yapma fırsatı sunuyor...

Bakan Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi! Yabancı yatırım için tarih verdi!

Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 2,5 yılın en düşük seviyesine düşerken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 'Küresel fon akışı hızlanacak' dedi, yabancı yatırım için tarih verdi. İşte detaylar...

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Emlak Turizm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Altan ve İdris Çakır ortaklığında kuruldu.

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğlu Adm İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akçakese Life Gayrimenkul Tarım Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 4 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kaya, Uğur Uryan ve Murat Ararat Dirasuyan ortaklığında kuruldu.

Dolar fırladı, gümüş çakıldı! Gümüşe yatırım yapanlar dikkat! Bu rakamları görenler şaşkına döndü

Merkez Bankası faiz karaları hafta içi açıklandı. Kararın açıklanmasından sonra dolar/TL yükselişe geçerken altın ve gümüş fiyatları düşmeye başladı. Doların güçlenmesi ile emtia fiyatları üzerindeki baskı arttı. Dolar fırladı, gümüş ise çakıldı. Gümüşe yatırım yapanlar dikkat. Gümüş fiyatlarını gör

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Başakşehir Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de Ali Bozbeşparmak, Abdülkadir Kafalı, Ali Osman Artan, Cahit Yeşil, İbrahim Furkan Kahraman, Mahmut Sami Yavaş ve Murat Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Başakşehir Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Grup Yatırım Gayrimenkul Sanayi Ticaret  Silivri’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Ahmet Şerafettin Karagöz tarafından kuruldu.

Akıllı şehirlere 326 milyar dolar yatırım!

Koronavirüs salgınında akıllı şehir yatırımlarını yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, dünya genelinde 2025 yılına kadar akıllı şehir altyapısına 326 milyar doların üzerinde yatırım yapılacağını tahmin ediyor. 

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik!

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Varsoy Grup İnşaat Tekstil ve Elektronik Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Varsoy Grup İnşaat Tekstil ve Elektronik Yatırım İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Elçi tarafından kuruldu.

Ak Yatırım elektronik işlem platformu ne demek Haberi

Ak Yatırım elektronik işlem platformu ne demek

Ak Yatırım, teknolojik gelişmelerin de etkisiyle hızla küreselleşen finansal piyasaları, Türkiye’de yatırımcıların ayağına getiriyor.  Ak Yatırım'ın elektronik işlem platformu TradeAll ile, yatırımcılar uluslararası piyasalarda işlem yapabilecekler.


“Yatırımcılara 'yatırımın geleceğini' bugünden sunuyoruz“

Ak Yatırım’ın yeni ürünü "TradeAll" un basın toplantısında; günümüzde, hızla gelişen bilgi ve haberleşme teknolojileri ile yatırım dünyasında sınırların kalktığına işaret eden Ak Yatırım Genel Müdürü Attila Penbeci, "Dünyanın en önemli finans merkezlerindeki gelişmeler ve piyasaların durumu, dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'deki yatırımcılar tarafından da eş zamanlı olarak izlenebiliyor.  Küresel gelişmeleri yakından izleyen yatırımcılarımız, artık işlemlerini de küresel ölçekte yapmak ve daha çok sayıda uluslararası yatırım aracına ulaşmak istiyorlar" dedi.


Penbeci, Ak Yatırım olarak, Türkiye’deki yatırımcıların bu taleplerini teknolojik gelişmeler ile harmanlayarak, uluslararası yatırım araçlarının alınıp, satılabildiği (multi-asset)  bir global...