22 / 07 / 2024

Aka İnşaat adres

Aka İnşaat adres

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Mad Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Aka avrasya Kuyumculuk İnşaat ve Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda ortaklığında kuruldu. 

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres kuruldu!

Kota Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Adres 10 bin TL sermaye ile bugün Yaşar Aktürk, Yağmur Aktürk ortaklığında kuruldu.

Aka Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Hafriyat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Berker Aka imzasıyla 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Akaşehir İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Aka imzasıyla kuruldu.

MetroPark Concept Ankara satışta! 250 bin TL'ye 2+1 daire!

Akağ İnşaat ve Evliyagil Ajanstürk Topluluğu ortak girişimi ile Eryaman’da İstanbul yolu üzerinde hayata geçen MetroPark Concept Projesi’nin satışları başladı.

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka İnşaat Malzemeleri Hafriyat Mobilya Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yalçın tarafından 25 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi, Çavuşpaşa Caddesi' nde kuruldu.

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres!

Beyaz İnşaat Bakırköy City adres bilgilerine göre proje, İstanbul Bakırköy Kartaltepe Mahallesi'nde bulunuyor. Projenin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

11. Mahalle Gül İnşaat adres!

Toplam 180 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen proje 600 tane daire, 28 tane dükkan, market ve 9 tane ofisten oluşuyor. 11. Mahalle Gül İnşaat adres bilgilerine göre İstanbul Beylikdüzü İlçe'sinde yükseliyor.

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres!

Celaloğlu İnşaat Kayacity adres bilgilerine göre proje Başakşehir Güvercintepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Toplam 236 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor.

Aka İnşaat adres Haberi

Aka İnşaat adres

Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi, Atalay Kurt tarafından 350 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi iş konusu; Öncelikli olarak arsa arazi tarla her cins bina her cins yapı ile vesair gayrimenkullerin alım ve satımını emlak komisyonculuğu emlak danışmanlığı kiralama komisyonculuğu yapmak bunlar üzerinde ayni ve şahsi haklar tesis etmek ipotek koymak ipotek vermek veya ipotekleri feshetmek yine bu gayrimenkuller üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mülkiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis etmek.


Aka İnşaat Kuyumculuk Otomotiv Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi adres: Sefaköy, Sultan Murat Mahallesi, Çizmeci Sokak,...