24 / 07 / 2024

akal gayrimenkul

akal gayrimenkul

AK-AL Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş ile Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi birleştiler...

Ak-Al Gayrimenkul'ün ticari alacağı 33 milyon 810 bin 169 TL!

Ak-Al Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş.'nin 01 Eylül 2012 -30 Eylül 2012 dönemine ilişkin Aylık Bildirim yayınlandı

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Paradiso Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Maltepe'de  bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Kütfi Akalın tarafından kuruldu.

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Chalet Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Akalın tarafından kuruldu.

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akalınlar Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Akalın, Fevzi Akalın ve Sadullah Akalın ortaklığında kuruldu.

Demet Akalın’ın Beykoz'daki villasının değeri 3,5 milyon lira arttı!

Demet Akalın'ın 4 milyon dolarlık fiyatıyla çok konuşulan villasını satın almasını üzerinden bir yıl geçti. Evin satışını yapan Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, Akalın’ın konutundaki birinci yılını sosyal medya üzerinden kutladı...

Demet Akalın gayrimenkul yatırımlarına devam edecek!

Magazin dünyasının gayrimenkul zengini isimlerinden olan ünlü şarkıcı Demet Akalın yeni yılda da gayrimenkul yatırımlarına devam edecek.

Feber Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Feber Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Feridun Berkay Akalın tarafından kuruldu.

Demet Akalın Acarkent'ten lüks villa satın aldı!

Demet Akalın Beykoz Acarkent'ten ev aldı. A Tipi milyon dolarlık villaya sahip olan Akalın, villasına Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran’ın aracılığıyla kavuştu

Kuyumcukent Gayrimenkul 30 milyon TL'yi projeleri için ipotek verdi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, Hatipoğlu ve Akalın projelerinin finansmanı için Burganbank'a 30 milyon TL'yi 1. derece ipotek verdi.

Kuyumcukent Gayrimenkul Akalın Apartmanı Kalamış sözleşmesini imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi Adi İş Ortaklığı, projede eski kat maliki olan 20 adet daire sahiplerinin tamamı ile noter huzurunda kat karşılığı inşaat sözleşmesini imzaladı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Adi iş ortaklık sözleşmesi imzaladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bugün imzaladığı Akalın Apartmanı Kalamış İstanbul projesi için, Büyük Artı İnşaat Mimarlık Dekorasyon Mobilya ile Adi iş ortaklığı sözleşmesini yayınladı.

Akiş GYO ve Akal GYO davasının reddine ilişkin karar şirket lehine kesinleşti!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Akal GYO davasının reddine ilişkin karar şirket lehine kesinleşti.

Keyinvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keyinvest Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İsmayil Çakal, Cem Yılmaz, Ogeday Çuhadar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Eylül'de kuruldu.

Akiş GYO- Akal Gayrimenkul davası sonuçlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı - Akal Gayrimenkul davası sonuçlandı. Davada, temyiz itirazları reddedildi.

akal gayrimenkul Haberi

akal gayrimenkul


AK-AL Gayrimenkul Geliştirme ve Tekstil Sanayii A.Ş'nin açıklaması şu şekilde;


Şirketimiz tarafından 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 136. maddesi ve  birleşme ile ilgili diğer maddeleri, Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18., 19. ve 20. madde hükümleri ile Sermaye Piyasası Kanunu ve Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: I, No: 31 sayılı 'Birleşme İşlemine İlişkin Esaslar Tebliği' hükümleri çerçevesinde Şirketimizin tüm aktif ve pasifleri ile birlikte kül halinde AKİŞ GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'ne devrolunması sureti ile iki şirketin birleşmesine izin verilmesi talebi ile Sermaye Piyasası Kurulu'na müracaat edilmiş olup, Sermaye Piyasası Kurulu'nca 23.11.2012 tarihli ve B.02.6.SPK.0.15.00-325.04.03-995-11200 sayılı kararı ile birleşme işlemine izin verilmiştir....