02 / 05 / 2024

Akarçay Havzası

Akarçay Havzası

Veysel Eroğlu, Ege bölgesi için "EGEGEP" adıyla devasa bir proje hazırladıklarını belirterek, "Yaklaşık 25 milyar liralık bir yatırım. 2019 yılı sonuna kadar bitecek. Burada bin 644 projeyi ikmal edileceğiz" dedi.

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özak Yapı Malzemeleri ve İnşaat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu. 

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyan İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Temizlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Arif Akarçay tarafından kuruldu.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Sakarya Akçay Barajı 100 milyon TL'ye mal olacak!

SASKİ tarafından Pamukova Eskiyayla havzasında yapımı devam eden Akçay Barajı’nı ziyaret eden SAÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri projeyle ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Sakarya Akçay Barajı'nın etapları bir bir tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında başlatılan Akçay Barajı yapım çalışmalarının geldiği son nokta ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Afyon Mahallem Spor Yapıyor Projesi'nin ilk etabı hayata geçiriliyor!

Afyonkarahisar Belediyesi, Mahallem Spor Yapıyor projesinin ilk etabını Akarçay kenarında hayata geçiriyor. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, inşaat çalışmaları devam eden tesiste incelemelerde bulundu

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbağ Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 500 bin TL sermaye ile Zahir Özbağ, Tuncel Akarçay ve Bektaş Ateş tarafından kuruldu.

Sakarya Akçay Barajı inşaatı ne aşamada?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Eskiyayla havzasında inşa edilen Akçay Barajı yapım çalışmalarıyla ilgili olarak, 43 kilometrelik bağlantı hattının 20 kilometresinin tamamlandığını söyledi.

Bingöl Yenibaşlar köyünde evlere dış yalıtım yapılıyor!

Köy Muhtarı Abdullah Kızılbaoğa, “Elazığ Orman Bölge Müdürlüğünce kabul edilen ve Bingöl Orman İşletme Müdürlüğünce hazırlanan Göynük Çayı Havzası Projesi yapılırken bazı köylülerimiz evlerinde olmadığı için destekten faydalanamıyor.

Rize organik çay havzası olacak!

ÇAYKUR, Yeditepe Üniversitesi ile birlikte ‘Organik Çay Tarımı Projesi’ne başladı. Organik Çay Tarımı Projesi hayata geçtiğinde dünyanın en büyük organik çay havzası da oluşturulmuş olacak.

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Luna Yalıtım İzolasyon Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Özlem Akarçay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 1 Haziran'da Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Akarçay Havzası Haberi

Akarçay Havzası

Eroğlu, Akarçay Havzası'ndaki incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, Afyonkarahisar'ın AK Parti'den önce unutulduğunu, AK Parti iktidarından önce Afyonkarahisar'ın yollarının kötü olduğunu belirtti.

Bakan Eroğlu, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Afyonkarahisar son dönemde gerçekten çok gelişti. Ege'nin yıldızı bir şehir oldu. Termal, kongre, spor ve sağlık turizmi açısından ve de lezzetin şehri oldu. Her şeyden önce gerek et ve et ürünleri, kaymağı ve lokumuyla, sucuğuyla ve mermeriyle meşhur bir şehir. Şu anda Ege bölgesi için EGEGEP adıyla çok devasa bir proje hazırladık. Yaklaşık 25 milyar liralık bir yatırım. 2019 yılı sonuna kadar bitecek. Burada bin 644 projeyi ikmal edileceğiz. Ege bölgesi uçacak. 2019 'a kadar Afyonkarahisar'da ne yapacağız?"

Afyonkarahisar'ın çok verimli topraklara sahip olduğunu vurgulayan Bakan Eroğlu, şunları söyledi:

"Büyük bir alanı var. Bizden önce bir elin...