03 / 05 / 2024

Akaretler Sıraevler iletişim

Akaretler Sıraevler iletişim

Akaretler Sıraevler'de hayalinizdeki ofise sahip olabilirsiniz. Akaretler Sıraevler ofisleri tarz sahibi mimarisi, tarihi yapısı, merkezi lokasyonu, özellikli seçenekleri ile hayalinizdeki ofise sahip olmanız için sizleri bekliyor...

Akaretler Sıraevler ofisleri lokasyonu ile dikkat çekiyor!

Akaretler Sıraevler ofisleri tarz sahibi mimarisi, tarihi yapısı, merkezi lokasyonu, özellikli seçenekleri ile hayalinizdeki ofise sahip olmanız için sizleri bekliyor. Akaretler Sıraevler ofisleri lokasyonu ile dikkat çekiyor...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim!

Kocaeli Körfezkent 4. Etap 2. Kısım iletişim için 0262 527 77 50 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 187 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projenin Şubat 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

Nurol GYO'nun iletişim danışmanı Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler oldu!

Şehir yaşamına değer katan seçkin projelere imza atan NUROL GYO, iletişim danışmanlığı hizmetleri almak üzere Uçan Süvariler Yaratıcı Çözümler ile çalışmaya başladı.

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim!

S N Forum Yapı Bornova 4S iletişim numarası 0232 375 44 00 olarak belirlendi. İzmir Bornova'da inşa edilen proje Evka-3 metro istasyonuna 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Söğütözü Elmar Towers iletişim!

Yarın görücüye çıkacak olan Söğütözü Elmar Towers iletişim için 444 8 388 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Daire teslimlerinin 30 ay sonra gerçekleşmesi öngörülen proje 136 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim!

Sümer Hukuk Kent Evleri iletişim bilgilerine 0.352 220 80 80 telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Garanti Konut tarafından hayata geçirilen proje toplam 420 adet daire yer alıyor.

Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri!

5 blok şeklinde yükselen Sümer Hukuk Kent projesinde daireler 4 oda 1 salon ve home office şeklinde dizayn edildi. İşte Sümer Hukuk Kent iletişim bilgileri...

Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri!

Sürmene Akik Evleri projesi Trabzon İl'inde yer alıyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Sürmene Akik Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim!

Daire teslimlerinin 2017 yılı Mart ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülen Ataköy 38. Kısım projesinin ruhsatının 1 ay içerisinde alınması planlanıyor. Aşçıoğlu İnşaat Ataköy 38. Kısım iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri!

İskenderun Altın Vadi Residence toplam 501 adet daireden oluşuyor. Mayıs ayında temelleri atılan proje 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Westside İstanbul Evleri iletişim!

Çeşitli sosyal olanaklara sahip olan Westside İstanbul Rezidans 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. Projede dairelerin yanı sıra dükkanlar da yer alıyor. İşte Westside İstanbul Evleri iletişim bilgileri...

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim!

Emlak Konut Ayazma Konutları İkitelli iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. Kuralı satışları için başvuru süresi 30 Ocak'ta sona eren proje 1.340 ada 5 ve 36 numaralı parsellerde hayata geçiriliyor.

Akaretler Sıraevler iletişim Haberi

Akaretler Sıraevler iletişim

Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı'nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmiştir. Akaretler Sıraevler 55 bin m² kapalı ve 5 bin m² açık olmak üzere 60 bin m²'lik toplam kullanım alanına sahiptir. Proje kapsamında ofisler, lüks rezidanslar, mağazalar, galeriler, otopark ve W İstanbul bulunmaktadır. Akaretler Sıraevler; Dünya’ nın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından olan Urban Landbu Institute'un (ULI) Awards for Excellence yarışmasını kazanan beş seçkin yapının arasında yer almaktadır.

Akaretler’ in orijinal kurgusu korunarak çağdaş bir anlayışla yenilenen ofisleri, prestij algısı arayan firmalara plaza alternatifi sunan tarz sahibi mimarisi ile İstanbul dokusuna renk katıyor. Boğazın kıyısında, şehrin merkezinde ve İstanbul'un en ünlü moda ve iş merkezi olan Nişantaşı’na yakınlığı sayesinde geniş bir müşteri...