05 / 05 / 2024

Akaretler Sıraevler teslim

Akaretler Sıraevler teslim

Akaretler Sıraevler ofisleri tarz sahibi mimarisi, tarihi yapısı, merkezi lokasyonu, özellikli seçenekleri ile hayalinizdeki ofise sahip olmanız için sizleri bekliyor. Akaretler Sıraevler ofisleri lokasyonu ile dikkat çekiyor...

Lotus Koru'da yüzde 15 indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Lotus Koru projesinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Lotus Koru projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor.

Garden Suite Antalya'da peşin ödemelerde indirim fırsatı! 2024 Mayıs'ta teslim!

Garden Suite Antalya projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor...

Karsan BMW bataryasına sahip Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunu teslim etti

Karsan, yüksek teknolojili mobilite çözümlerini ihracat pazarlarına sunmaya devam ediyor. Yurt dışı atağını 2022’de de sürdüren elektrikli mobilitenin öncüsü Karsan, e-ATAK modeli ile Avrupa’nın en büyük elektrikli midibüs filosunun satışına imzasını attı.

Süresinde teslim edilmeyen evin kredisine durdurma kararı!

Aydın'da ön ödemeli satış sözleşmesi imzalayarak müteahhidin yönlendirmesiyle bir bankadan kredi çeken kişi, süresinde teslim edilmeyen konut için ödediği krediyi dondurmak için verdiği hukuk mücadelesini kazandı...

Teslim edilmeyen evin kredisine 'durdurma' kararı!

14 ay içinde tamamlanacağı söylenen konutu kendisine süresinde teslim edilmeyen ve müteahhit ile anlaşma yapan bankadan çektiği kredinin ödemelerinin durdurulması için dava açan kişinin isteği haklı bulundu.

Happy Moon’s Akaretler Sıraevler’de şube açtı!

Kaliteli restoran anlayışını restoran ve kafe işletmeciliğine uygulayan Happy Moon’s Grup, kuruluşunun 20. yılında yeni şubeler açarak büyüyor.

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı!

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ın ÇED süreci başladı. Kura çekilişinin 28 Nisan'da yapılacağı projede dairelerin en erken 2020 yılının 2. yarısında teslim edilmesi planlanıyor..

TOKİ Edirne İpsala Konutları bu yıl teslim!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Edirne'nin İpsala ilçesinde inşa edilen 171 adet sosyal konut projesinde sona gelindi. Konutların kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Tekirdağ Süleymanpaşa Konutları 4 Mayıs'ta teslim!

TOKİ tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa'da inşa edilen 408 Konutluk Sosyal Proje Evleri'nin teslimleri 4 Mayıs'ta gerçekleşecek. Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, proje hakkında bilgi verdi.

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

Yavuzlar Mylife Söke teslim tarihi!

Yavuzlar Mylife Söke projesinde ev fiyatları 130 bin liradan başlıyor. Mylife Residence Söke projesinde 284 adet daire bulunuyor...

Fabay Adabükü Evleri 2018'de teslim edilecek!

Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat, Fabay Adabükü'nü hayata geçirdi. Fabay İnşaat Pazarlama Müdürü Fatih Furkan Özyer, Bu Fabay’ın ilk projesi. 2018 Mayıs’ta teslim edilecek" dedi.

Esenler Havaalanı Konutları 30 Mayıs'da teslim edilecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşüm hamlesini başlattığı Esenler’de yenilenen konutlar, 30 Mayıs’ta yine Erdoğan’ın katılacağı bir törenle hak sahiplerine teslim edilecek

Akaretler Sıraevler teslim Haberi

Akaretler Sıraevler teslim

Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı'nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmiştir. Akaretler Sıraevler 55 bin m² kapalı ve 5 bin m² açık olmak üzere 60 bin m²'lik toplam kullanım alanına sahiptir. Proje kapsamında ofisler, lüks rezidanslar, mağazalar, galeriler, otopark ve W İstanbul bulunmaktadır. Akaretler Sıraevler; Dünya’ nın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından olan Urban Landbu Institute'un (ULI) Awards for Excellence yarışmasını kazanan beş seçkin yapının arasında yer almaktadır.

Akaretler’ in orijinal kurgusu korunarak çağdaş bir anlayışla yenilenen ofisleri, prestij algısı arayan firmalara plaza alternatifi sunan tarz sahibi mimarisi ile İstanbul dokusuna renk katıyor. Boğazın kıyısında, şehrin merkezinde ve İstanbul'un en ünlü moda ve iş merkezi olan Nişantaşı’na yakınlığı sayesinde geniş bir müşteri...