09 / 05 / 2024

Akarşah Yapı adres

Akarşah Yapı adres

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu.

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fin Yapı Ahşap İnşaat Gıda Turizm Taahhüt İthalat Ve İhracat Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

1942'de ahşap evlerin sigorta ücretlerine indirim yapılmış!

1942 yılında ahşap evlerin sigorta ücretlerine yapılan indirimler yürürlüğe girmiş. Söz konusu karar Türkiye'deki sigortacılar acentesine gönderilmiş.

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Erşah Eğitim Sağlık Turizm Anonim Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı. 

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parsa Yapı İnşaat Elektrik Ahşap Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Özçelik tarafından kuruldu.

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gtek Ahşap Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de Banu Özlem Demirbaş tarafından kuruldu.

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günerler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ümraniye'de Gökhan Günay tarafından kuruldu.

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneyler Ahşap Orman Ürünleri İnşaat Yapı Otomotiv Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fikret Baran tarafından kuruldu.

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahenk Akar Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de Bülent Aliakar tarafından kuruldu.

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anubis Ahşap Yapı İnşaat Taahhüt Nakliye Otomotiv Ve Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Dayan tarafından kuruldu.

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Şah Doğan Yapı Denetim Limited Şirketi Fatih’te  500  bin TL sermaye bedeli  ile Ceylan Doğan tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Yapıter Ahşap Ev Restorasyon Mimarlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Durgut tarafından kuruldu.

Akarşah Yapı adres Haberi

Akarşah Yapı adres

Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi, Şahin Erdoğan ve Hüseyin Koç ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Kartal, Esentepe Milangaz Caddesi'nde kuruldu. 


Akarşah Yapı Teknik İnşaat Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-  Belirli bir mala tahsis edilmiş mağazalarda prefabrik yapılar ve yapı elemanlarının perakende ticareti (metalden, betondan, plastikten, ahşaptan vb.) 2 -Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü prefabrik yapıların çizimini,yapmak,pazarlamak,yurtiçi ve yurtdışı satışında bulunmak.  3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...