17 / 05 / 2024

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi Nerede

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi Nerede

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi H. A.R. Ibrahim Khanfar ce M. A. Fadhıl Saleh ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pike Emlak Turizm Danışmanlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Musadıq Hussaın ve Ramazan Ergenlioğlu ortaklığında kuruldu.

Skylink Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skylink Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Fazal Abbas tarafından kuruldu.

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Musullu İnşaat Emlak Turizm Gıda Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Silivri'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Kazim Musullu tarafından açıldı.

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Emlak Turizm İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İshak Çelik tarafından kuruldu.

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atam Group Yapı Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Barmak Bashırı tarafından kuruldu.

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alaiye Naz İnşaat Emlak Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tunahan Toksöz tarafından kuruldu.

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kasabalı Gıda İnşaat Emlak Turizm Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Özçelik tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Boncuk İnşaat Emlak Turizm Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Sezai Çiftçi tarafından kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Shakhes Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shakhes Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Rashıd Ranjbarı tarafından kuruldu.

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi Nerede Haberi

Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi Nerede


Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün H. A.R. Ibrahim Khanfar ce M. A. Fadhıl Saleh ortaklığında kuruldu. 


Akartürk Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1.Sirket amacını gerçeklestirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, isletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve sahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir. Tapudairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçeklestirebilir. 2.Yurt içinde ve Yurtdısında üretilen is merkezleri, alısveris merkezleri, ofis alanları, magazalar, depolama, turistik alanlar, hotel, motel,...