28 / 07 / 2024

akaryakıt indirim Mayıs 2022

akaryakıt indirim Mayıs 2022

Türkiye'de akaryakıt fiyatları 20 lira seviyelerinde seyrediyor. Ancak petrolde yaşanan yükselişin ardından yeni bir zam haberi daha duyuldu. Benzin ve motorine yeni zamlar kapıda. İşte Total, Opet, Shell, Petrol Ofisi ve BP 10 Mayıs fiyat listesi...

23 Temmuz 2024 güncel akaryakıt fiyatları! Benzin fiyatında indirim var mı? 

Brent petrol ve döviz kurundaki dalgalanmalar ile vergide yaşanan yükselişler akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. Buna göre, 23 Temmuz 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatlarında güncel rakamları ne kadar? 

Mayıs 2024 enflasyon rakamları az önce resmen açıklandı! İşte son dakika TEFE TÜFE rakamları!

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı Mayıs 2024 enflasyon rakamları az önce Türkiye İstatistik Kurumu tarafından resmen açıklandı. İşte TEFE TÜFE rakamları...

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 30 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol fiyatlarının yukarı aşağı yönde hareket etmesi devam ediyor. Buna göre, araç sahipleri akaryakıt fiyatları kak lira, benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatında indirim var mı diye araştırmalar yapıyorlar. İşte 30 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG fiyatları ne kadar? 

Akaryakıt fiyatları güncellendi! 27 Mayıs 2024 benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar?

Brent petrol ve döviz kurundaki yaşanan dalgalanmalar akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam olarak yansımayı da sürdürüyor. 

Benzine 1.54 TL indirim geldi! Sürücüler dikkat: Opet benzin fiyatı ve Shell akaryakıt fiyatları!

Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine indirim yapıldı. Peki benzine ne kadar indirim geldi? İndirimli benzin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Ankara 25 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları...

Benzine 1 lira 55 kuruşluk indirim müjdesi geldi! Akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte benzin indirim...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt tabelalarına indirim olarak yansıyacak. Peki akaryakıta ne kadar indirim gelecek? İşte ayrıntılar ve güncel fiyat listesi 24 Mayıs 2024...

Yüksek faiz oranları konkordatoları patlattı! İnşaat, tekstil ve akaryakıt istasyonları ilk sıralarda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek faiz oranları nedeniyle konkordato talep eden şirket sayısını da artırdı. Paylaşılan detaylara göre konkordato talep eden sektörlerin başında inşaat, tekstil ve akaryakıt istasyonları geliyor.

1 litre benzin kaç TL? Son dakika motorin indirim! Hemen akaryakıt fiyatlarına bakın!

Sürücüler akaryakıtta yeni zam ya da indirim olup olmadığını merakla araştırıyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları 20 Mayıs 2024...

A101 23 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! A101'e bu perşembe Halı Yıkama Makinesi geliyor...

A101 23 Mayıs 2024 perşembe aktüel kataloğunu internet üzerinden paylaştı. 23 Mayıs'ta A101 markete televizyon, halı yıkama makinesi, elektrikli motorlu bisiklet, koltuk takımı geliyor.

Akaryakıt fiyatları cep yakıyor! 18 Mayıs 2024 benzin, motorin ve LPG güncel fiyatları...

Araç sahipleri hafta sonu benzin ve motorin fiyatlarında zam veya indirim var mı diye merak edip araştırıyorlar. Buna göre, İstanbul'da benzinin litre fiyatı ne kadar oldu ve 18 Mayıs 2024 benzin, motorin (mazot) ve LPG fiyatları nedir?

Volkswagen T-Roc'ta Mayıs rüzgarı! Fiyatlar belli oldu! T-Roc almak isteyenler hemen baksın! T-Roc 2024 fiyat listesi

Otomobil sahibi olmak isteyenlerin tercihleri arasında yer olan Volkswagen T-Roc'un mayıs 2024 fiyatları belli oldu. Peki Volkswagen T-Roc Mayıs fiyatı ne kadar? İşte Volkswagen T-Roc 16 Mayıs 2024 fiyat listesi.

Volkswagen T-Cross 2024 fiyat listesi: T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi

Volkswagen'in en sevilen SUV modellerinden T-Cross Mayıs 2024 fiyat listesi açıklandı. Peki T-Cross fiyatı ne kadar? T-Cross 15 Mayıs 2024 fiyat listesi.

Benzin, motorin, LPG fiyatlarında Mayıs şoku! Akaryakıt indirim: Fiyatlar yarın değişiyor! 

Araç sahipleri, il il akaryakıt fiyatlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Akaryakıt fiyatları, yarın  değişiyor. İşte güncel benzin, motorin, LPG fiyat listesi 14 Mayıs 2024...

akaryakıt indirim Mayıs 2022 Haberi

akaryakıt indirim Mayıs 2022

Milyonlarca araç sahibi son dakika akaryakıt fiyatlarını merak ediyor. Akaryakıt fiyatları son zamanlarda sık sık gelen zamlarla gündemden düşmüyor. 

Petrol fiyatları yeni haftanın ilk günüde G7'nin Rus petrolüne yönelik ambargo kararıyla 112 dolardan işlem gördü. Yükselişe geçen petrol fiyatlarının Türkiye'yi de etkileyeceği öngörülüyor. 

Türkiye'de akaryakıt fiyatları 20 lira seviyelerinde seyrediyor. Ancak petrolde yaşanan yükselişin ardından yeni bir zam haberi daha duyuldu. 

Peki akaryakıt fiyatlarına ne kadar zam gelecek? Benzinin litresi kaç lira olacak? İşte ayrıntılar...

 

11 Mayıs Çarşamba'dan geçerli olacak şekilde benzinin litre fiyatına 1 lira 12 kuruş zam yapılacağı gündeme geldi. Aynı zamanda sektör temsilcileri petrol fiyatının düşmemesi durumunda benzine ve motorine peş peşe zam yapılacağına vurgu yaptı. 

Benzine yapılacak zamla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı....