02 / 05 / 2024

akasya acıbadem göl etabı satış

akasya acıbadem göl etabı satış

600 milyon dolarlık yatırımla yükselen Akasya Acıbadem, Saf GYO'ya kazandırmaya devam ediyor. 6 Mart'ta AVM'si açılan Akasya Acıbadem'de ne kadar ciro yapıldı? Projenin ne kadarı satıldı?

Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı?

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem yılbaşında açık mı? Akasya Acıbadem yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Akasya Acıbadem 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Akasya Acıbadem, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Akasya Acıbadem Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Eylül kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Eylül ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu. Saf GYO, dolar kurunu 2,75 TL olarak belirledi.

Akasya Acıbadem AVM kira sözleşmesi imzalandı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akasya Acıbadem AVM' nin kira sözleşmesi imzalandı.

Akasya Acıbadem, Marcom Awards 2015'te 15 ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem Marcom 2015 Ödülleri'nde 15 ödül aldı!

AKASYA Acıbadem, Dünyanın en büyük şirketlerinin, reklam ve halkla ilişkiler ajansları ile sivil toplum kuruluşlarının başvurduğu Marcom Ödülleri'nde 5 Platin, 5 Gold, 5 Honarable Mention olmak üzere toplam 15 ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem 15 uluslararası ödül aldı!

Akasya Acıbadem, sosyal sorumluluk, halkla ilişkiler, iletişim-pazarlama, etkinlik, dergi ve satış promosyonu kategorilerinde toplam 5 Platin, 5 Gold, 5 Honorable Mention ödülü kazandı.

Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem Kurban Bayramı 2015'te açık mı?Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem bayramda açık mı?

İstanbul Anadolu yakası Uzunçayır'da konumlanan Akasya Acıbadem hergün 10:00 ile 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Akasya Acıbadem bayramda açık mı? Akasya Acıbadem bayramda kaçta açılır?

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si oldu!

Saf GYO A.Ş. tarafından geliştirilen Akasya Acıbadem, Avrupa'daki en iyi alışveriş merkezlerinin finale kaldığı değerlendirmede Avrupa'nın en iyisi seçildi. Ödülü Saf GYO A.Ş. Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral aldı.

Avrupa'nın en iyi AVM'si Akasya Acıbadem oldu!

Akasya Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından her yıl düzenlenen ICSC European Shopping Centre Awards'ta Akasya Acıbadem Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

akasya acıbadem göl etabı satış Haberi

akasya acıbadem göl etabı satış


Saf GYO'nun, 600 milyon dolarlık yatırımı Akasya Acıbadem konut, ofis ve alışveriş merkezi ile tabiri caizse para basıyor denebilir. Koru, Göl ve Kent etaplarından oluşan Akasya Acıbadem'in son olan Kent etabında da satışlar neredeyse sonlandı.


Kent etabında yer alan Akasya Acıbadem AVM 6 Mart 2014 tarihinde hizmete açıldı. Saf GYO'nun ilk 9 aylık faaliyet raporunda yer alan bilgilere göre AVM'nin toplam kiralanabilir alanı 87 bin 828 metrekare.



7 ayda 66 milyon 400 bin TL ciro


6 Mart'ta açılan Akasya Acıbadem AVM 30 Eylül'e kadar KDV hariç 66 milyon 400 bin TL ciro elde etti. Akasya Acıbadem AVM'nin yaklaşık yıllık 45 milyon dolar net kira geliri elde etmesi öngörülüyor.



Akasya Acıbadem Kent etabında 6 konut kaldı


2009 yılında satışa sunulan ve aynı yıl satışları tamamlanan...