27 / 05 / 2024

Akasya Yapı avm

Akasya Yapı avm

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor.

Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacak!

Akiş GYO A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Gökşin Durusoy, Akasya ve Akbatı AVM'de düşen ciro miktarı kadar kira indirimi yapılacağını belirtti...

Akasya AVM ve Akbatı AVM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş GYO tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Kasım ayı kira kuru sabitlendi.

Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akasya AVM ve Akbatı AVYM'de Ekim ayı kira kuru sabitlendi.

İstmarina projesinde sona gelindi!

İstmarina’nın ihalesini 1 milyar 335 milyon lira hâsılat taahhüdü ve 535 milyon lira Emlak Konut GYO payı ile kazanan Dap Yapı, AVM hariç ciroyu 1,4 milyar liraya çıkardı. Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz “Ciro iki kat artacak” dedi.

Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Akiş GYO Akasya AVM bağımsız bölüm kiralama bildirisi yayınlandı.

Akiş GYO Akasya AVM ve Akbatı AVM'de dolar kurunu sabitledi!

Akiş GYO, Akasya AVM ve Akbatı AVYM'dee 1 Nisan-30 Haziran 2017 döneminde A.B.D dolar kurunun 3,20-TL, EURO kurunun ise 3,45-TL olarak belirlenmesine karar verdi.

Gümüşhane'de AVM ihalesi yapıldı!

Gümüşhane’de otogar ve Daldaban Sanayi sitesinin bulunduğu alanda yapılacak AVM'nin ihalesi yapıldı. İhalesini Kundur İnşaat firmasının kazandığı AVM'nin inşaatı 16 ay sonra tamamlanacak.

Sur Yapı Marka AVM projesinden 3 bin yeni istihdam!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'de yapımına devam ettiği Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi 13 Nisan 2017'de açılacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas,Bursa Marka AVM ile 3 bin kişiye istihdam sağlanacağını da belirtiyor.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında kur indirimi yaptı. Saf GYO kur indirimi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Kasım kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Kasım ayı için kur sabitlemesi hakkında KAP'a açıklamada bulundu.

Antalya Otogarı'nın yerine AVM mi yapılacak?

Döşemealtı'na taşınması planlanan otogarın mevcut yerine AVM yapılması gündemde. Türel, "Burayı ticari arsa olarak satmayı düşünüyoruz" dedi. Öngörülen ticari alanın 163 bin metrekarelik bir yoğunluk getirdiğini söyleyen CHP, plan tadilatına ret verdi

Antalya Real AVM riskli yapı olarak tescillendi!

Haşim İşcan Kültür Merkezi karşılığı 2006 yılında yapılan ve Rönesans Holding'e satılan Real AVM, riskli yapı olarak tapuya tescil edildi.

Saf GYO, Akasya Acıbadem AVM Ekim kiralarında kuru sabitledi!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akasya Acıbadem AVM kiralarında Ekim ayı için kur sabitlemesi hakkında Kap'a açıklamada bulundu.

Akasya Yapı avm Haberi

Akasya Yapı avm

İspanyol ve Türk mimarlık firmalarının ortak çalışmaları ile geliştirilen; İstanbul Ümraniye'de bölgesinin büyük çaplı yeni karma projesinde, ofis binaları, rezidans ve AVM bulunuyor. Akasya Yapı'nın toplamı 46 dönüm arsa üzerinde geliştirdiği projede, 600 den fazla bağımsız bölümden oluşan konut bloğu, 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip AVM ve toplamda 50 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofis blokları yer alıyor. Projenin inşaat maliyeti 200 Milyon Dolar olarak öngörülüyor. CarrefourSa Ümraniye ile komşu olup birlikte 100 bin metrekareye yakın büyüklükte bir perakende destinasyonu oluşturan, yüksek çekim gücüne sahip alışveriş merkezinin geliştirilmesi ve yatırımı Akasya Yapı tarafından yapılacak. Ulusal ve uluslararası marka karması ile 250 mağaza, 35 kaferestoran, 3 bin araçlık otoparktan oluşan ve 3 milyon kişilik bir çekim alanına hitap edeceği...