29 / 04 / 2024

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Kimin

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Kimin

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Hilal Akbal tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Günerler İnşaat Elektrik Elektronik Nakliye Medikal Malzemeleri Mad.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

İnces Yapı Malzemeleri Elektronik Medikal Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnces Yapı Malzemeleri Elektronik Medikal Nakliye Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir’de  500  bin TL sermaye bedeli ile Uğur Karabulutoğlu tarafından kuruldu.

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hhc Grup Elektrik Elektronik Mekanik Medikal İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Hanefi Çelik tarafından kuruldu.

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cey Group Elektronik Medikal İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Gamze Ceylan tarafından kuruldu.

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mfb Emlak İnşaat Medikal Saat Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Balcıoğlu tarafından kuruldu.

Ecem Group İnşaat Medikal Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecem Group İnşaat Medikal Elektrik Elektronik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Er tarafından kuruldu.

Ulaşyap Yapı Malzemeleri Otomotiv Elektronik Kimta Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulaşyap Yapı Malzemeleri Otomotiv Elektronik Kimta Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Sinan Kaytaz tarafından kuruldu.

Arotin Turizm Gıda Elektronik Ve Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arotin Turizm Gıda Elektronik Ve Medikal Ürünler Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoumeh Darafshıyan Maram tarafından kuruldu. 

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Steeldekor İnşaat Mobilya Elektrik Elektronik Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Senayi Güneş tarafından kuruldu. 

Rch Medikal Elektronik İnşaat Tekstil Makina Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rch Medikal Elektronik İnşaat Tekstil Makina Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bilent Köktürk tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi İbrahim Hilal Akbal tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayküç İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Medikal Ticaret Limited Şirketi Ayşe Küçük tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürkayalar İnşaat Nakliye Kimya Ambalaj Medikal Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Unus tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Ümraniye, Tepe Üstü Mahallesi'nde kuruldu.

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Kimin Haberi

Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Kimin


Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Hilal Akbal tarafından kuruldu. 


Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Akbal Medikal Elektronik Makina Tekstil Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Adres; Oruçreis Mah.Vadi Cad. No.173/313...