05 / 05 / 2024

akbank boyner fish

akbank boyner fish

Akbank Boyner Holding'le birlikte yürüttüğü Fish Kredi Kartı ürününe bugün itibariyle tek başına devam edecek. Konuyla ilgili Akbank' tan gelen resmi açıklama haberimizde yer alıyor...

Boyner Wepublic mağazasını Akmerkez'de açacak!

Boyner Grup'un 2 yıldır hazırlıkları süren yeni çok katlı mağazalarının marka adı Wepublic olarak belirlendi. "Wepublic" Eylül'de Akmerkez'de kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Reysaş GYO, Akbank'tan 100 milyon TL kredi kullanacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbank'tan ilk 2 yılı anapara ödemesiz, toplam 5 yıl vadeli 100 bin TL tutarında, 2 yıl sonrası her ay anapara ve faiz ödemeli kredi kullanacak.

Ülker ve Boyner, Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulundu!

Ülker ve Boyner’in sahibi oldukları Starcity AVM’nin devri için resmen başvuruda bulunuldu. Rekabet Kurumu’nun da onay vermesi ile birlikte, hisse devir işlemleri tamamlanacak.

Boyner, BYN Gayrimenkul'ü Gençoğlu AVM'ye sattı!

Boyner, Starcity AVM'de yüzde 40 paya sahip olan bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme'yi Gençoğlu AVM'ye sattığını duyurdu.Yüzde 40'lık payının değeri için 26 milyon euro üzerinden anlaşmaya varıldığını belirtti.

Boyner Kocaeli 41 Burda AVM'de mağaza açtı!

Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk mağazası, 41 Burda AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağaza, Boyner'in Kocaeli'ndeki ilk adresi ve 125 Boyner mağazasından biri oldu.

Erdek Akbank Dinlenme Tesisi satışa çıkarıldı!

Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı, Balıkesir Erdek'te bulunan eski Akbank Dinlenme Tesisi'nin ve 2 arsanın belirli hisselerini satışa çıkardı. Toplam bedeli 5 milyon TL olarak belirlenen gayrimenkullerin ihalesi 4 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Akbank Sanat ve Mimarlık Seminerleri 22 Mart'ta başlayacak!

Akbank Sanat Mimarlık Seminerleri, İpek Akpınar'ın moderatörliiğü ile 22 Mart Salı günü mimar Mehmet Kütükçüoğlu'nu konuk ediyor. Kütükçüoğlu "Kent ile Diyalog" adını taşıyan seminerde, değerlendirmeler yapacak.

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyner Grup Emlak İnşaat Taahhüt Petrol Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serdal Boğa ve Yakup Boğa ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Mart Pendik, Çınardere Mahallesi, Olimpiyat Caddesi'nde kuruldu.

Boyner Piazza AVM'de açıldı!

Kadın, erkek ve çocuk giyiminden parfüm, saat ve gözlüğe ev tekstili, mobilya ve mutfak araç gereçlerinden banyo takımlarına kadar kalitenin adı olan Boyner, Şanlıurfa Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde açıldı.

Akbank'tan maaş müşterilerine özel konut kredisi!

Maaşını Akbank'tan alan Akbank maaş müşterileri bankanın sunduğu avantajlı konut kredisi faiz oranları ile kolaylıkla ev sahibi olabiliyor.

Akbank konut kredisi faiz oranlarını yükseltti!

Ekim ayı üçüncü haftasında konut kredisi faiz oranlarını yükselten bankalar arasına Akbank da katıldı.Banka 120 ay vadeye kadar olan tüm oranlarında 0.10 puan artış yaptığını duyurdu.

Boyner 14 mağazasını kapattı!

Boyner Büyük Mağazacılık, 2015 yılı içinde 3 yeni mağaza açılışı gerçekleştirirken, verimlilik artışı sağlamak üzere yapılan çalışmalar çerçevesinde 14 adet mağazanın kapatıldığını belirtti.

Akbank ve Albaraka’nın ihtiyaç fazlası gayrimenkulleri satışa çıktı!

Türkiye’nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu olan TURYAP, Akbank ve Albaraka’nın birçok ilde bulunan ihtiyaç fazlası taşınmazını satışa çıkarıyor.

akbank boyner fish Haberi

akbank boyner fish


Akbank'tan yapılan açıklama şöyle:


İlgide kayıtlı açıklamalarımızla; Bankamız ve Boyner Holding A.Ş. arasında, farklı ve çeşitli ürün ve hizmetleri kapsayan bir kredi kartı ürününün oluşturulması ile ilgili bir işbirliği anlaşması imzalandığı, bu kapsamda da "Fish Kredi Kartı"nın piyasaya sunulduğu duyurulmuştu.


Boyner Holding ile Bankamız arasında imzalanan "Fish Axess İşbirliği Sözleşmesi"nin süresi 14 Eylül 2013 tarihinde sona erecek olup, bu tarih itibariyle Akbank "Fish Kredi Kartı" programına tek başına devam edecektir. Bankamız, daha önceden olduğu gibi 'Fish' markasını her türlü reklam ve pazarlama faliyetlerinde kullanmayı...