03 / 05 / 2024

Akbank Dolar Konut Kredisi

Akbank Dolar Konut Kredisi

Akbank yurtdışı yerleşiklere özel döviz ile konut kredisi kullandırıyor. İşte Akbank’ın Euro ve Dolar cinsinden sunduğu düşük faizli konut kredisi ürünleri…

Ekonomist, dolar ve TL bazında konut fiyatlarını karşılaştırarak olası senaryoyu açıkladı!

Konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Konut satışları düşüşe geçse de fiyatlardaki artış hızla yükseliyor. Ekonomist, sosyal medya hesabından dolar ve TL bazında konut fiyatlarının karşılaştırdı ve olası senaryoyu açıkladı.

Konut fiyatları dolar bazında gıdım gıdım aşağı gidiyor!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dolar konut birim fiyatlarının gıdım gıdım aşağı gittiğini söyledi.

İstanbul'da konut fiyatları dolar bazında düştü: Tam 15 ay geriye gitti!

TCMB'nin yayımladığı Konut Fiyat Endeksi verilerine göre; İstanbul'da konut fiyatlarının dolar bazında 15 ay geriye gittiği belirlendi. İşte ayrıntılar...

Akbank'tan konut kredisi imkanı! Ayda 10 bin TL'den az ödeyerek ev sahibi olma imkanı...

Ev sahibi olmak isteyenler vatandaşlara Akbank'tan çok güzel bir haber var. Buna göre, ayda sadece 10 bin Türk Lirası ödeyerek istediğiniz evin sahibi olabilirsiniz. Yüzde 2,94 faizli konut kredisi ve detayları.

Akbank konut kredisi hesaplama: Nisan 2024 rakamları şaşırttı! Akbank konut kredisi başvurusu! 

Konut kredisi kullanacak vatandaşlar banka banka güncel faiz oranlarını araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında ise Akbank yer alıyor. İşte Akbank konut kredisi hesaplama ve Akbank konut kredisi başvurusu...

Türkiye'de ortalama konut birim fiyatı bin 28 dolar!

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'de ortalama konut birim fiyatı bin 28 dolar olduğunu belirtti.

Eldeki birikim nasıl değerlendirilmeli? Arsa, borsa, altın, dolar, konut…

Ekonomideki belirsizlik devam ederken, vatandaşın kafası tasarrufunu nasıl değerlendireceği konusunda iyice karıştı.  Kripto fenomeni Murat Ali Calman X sosyal medya hesabından kendi yatırım hikayesini paylaştı.

Akbank'tan 300 bin TL'lik "İlk Evim Konut Kredisi" fırsatı!

Özel bankalar arasında olan Akbank, konut kredisinde de sıkça araştırılan bankaların başında geliyor. Konut kredisi çekmek isteyenler bankaların sunduğu güncel faiz oranlarını takip ederken, Akbank 300 bin Türk Lirası İlk Evim Konut Kredisi tablosunu duyurdu.

İhtiyaç-taşıt-konut kredisi faizlerinde son dakika! Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank peş peşe açıkladı!

İhtiyaç-taşıt-konut kredi faiz oranları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki bankaların kredi faiz oranlarında son durum ne? Hangi banka kaç oranla kredi veriyor?  İşte Ziraat, Denizbank, Yapı Kredi, Akbank güncel faiz oranları...

Yabancıya konut satışında yeni öneri: Afet fonu kurulsun, 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilsin!

Yabancıya konut satışı ve vatandaşlık verilmesi ile ilgili yeni bir öneri gündeme geldi. Henley - Partners’ın Türkiye Direktörü Burak Demirel, Türkiye'nin afet fonuna ihtiyacı olduğunu belirtti ve yabancılara konut satışında bu fona 100 bin ya da 200 bin dolar bağış şartı getirilmesini önerdi.

Çin konut sektörünü ayağa kaldırmak için harekete geçti! 70 milyar dolar ucuz kredi sağlandı!

Çin Merkez Bankası 2023 konut ve altyapıdaki sorunları giderebilmek için ek 70 milyar dolar ucuz kredi kullandırdı.

Ne konut ne dolar! Türkler 2023'te en çok bunları aldı!

Türkiye genelinde 2023'te döviz ve konut alımı gerilerken altın ve otomobilde tüm zamanların da zirveleri görüldü. Altın ve otomotiv ithalatına ödenen para toplamda 66 milyar doları geçti...

Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

HSBC stratejistleri Murat Toprak ve Charotte Ong tarafından yayımlanan notta Dolar/TL kurunun yavaş ve ılımlı yükselişle yıl sonunda 33 liraya çıkacağı belirtildi. Peki Dolar yılı 33 TL ile kapatırsa konut fiyatları dolar bazlı ne olur?

Akbank Dolar Konut Kredisi Haberi

Akbank Dolar Konut Kredisi

Son aylarda artan maliyetlere rağmen konut fiyatlarına zam yapılmaması ve uygulanan avantajlı konut kampanyaları yabancıların ve gurbetçilerin Türkiye’den konut alım talebini artırdı. Ekim ayında Türkiye’den yurtdışına yapılan satışlarda tarihi rekor kırıldı. Artan döviz kurunun sağladığı avantajla sadece yabancılar değil yurt dışı yerleşik vatandaşlarda yoğun konut alımı gerçekleştirdi. Akbank’ta yurtdışı yerleşiklere döviz cinsinden düşük faiz oranlarında konut kredisi kullandırıyor. Akbank’ın Euro ve Dolar cinsinden konut kredisi ürünleri şu şekilde;

Akbank Dolar Konut Kredisi

Akbank yurtdışı yerleşiklere konut kredisi ürünü kapsamında dolar cinsinde yüzde 0.80’den başlayan konut kredisi faiz oranları sunuyor. Akbank 50 bin dolar tutarındaki kredi için 12-36 ay vade aralığında yüzde 0.80, 48-120 ay arası vadelerde ise yüzde 0.85 konut kredisi faiz oranı uyguluyor.

Akbank’tan dolar cinsinde 120 ay vadeli 50 bin...