28 / 07 / 2024

Akbar Ghorbani

Akbar Ghorbani

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rabil Ahmadov, Akbar Ghorbani tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Nisan'da kuruldu.

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Niha Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Akbar Zadeh tarafından kuruldu.

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsalan İpek Yol Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Arsalan tarafından kuruldu.

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Group Digital Marketing Turizm Otelcilik İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akbar Bana Motaghed ve Mahdı Hassanzadeh Konbad ortaklığında kuruldu.

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Alfa İnşaat Ve Plastik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Aqeel Akbar tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Northwest Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Northwest Group Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asgarov tarafından kuruldu.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından kuruldu.

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Khorasan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohammadalı Ashkanıan ve Shır Alam Akbarı ortaklığında kuruldu.

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artvin Global İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Masoud Akbarı Borazjani tarafından kuruldu.

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taban Seire Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Önen, Miralıakbar Zawareh Basmenj ve Morteza Moghbeli ortaklığıyla kuruldu.

Tiral İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Tiral İnternational İnşaat Sanayi İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hosseın Akbarı Tırabadı tarafından kuruldu. 

Mymelissa Turizm İnşaat Kuyumculuk Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mymelissa Turizm İnşaat Kuyumculuk Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Adıyaman, Armın Ashourvan, Naser Ramtın ve Akbar Saberınezhad ortaklığında kuruldu. 

Akbar Ghorbani Haberi

Akbar Ghorbani

World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Rabil Ahmadov, Akbar Ghorbani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. 


World Trading Petrol Turim İnşaat Ulaştırma Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına  arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait 


arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. Mevcut yapıların onarım ve restorasyonunu yapmak ve taahhüt etmek. Prefabrik yapı, çelik konstrüksiyon yapı işleri 


ve inşasını ifa etmek ve taahhütte bulunmak. Taşeronluk hizmetlerini yerine getirmek. Resmi ve özel ihalelere katılmak, ihale şartlarını yerine getirmek, gerekli izin, ruhsat ve lisansları almak 


ve kullanmak. Yurtiçi ve yurtdışında emlak alım satımı ve komisyonculuğunu...