02 / 05 / 2024

akbatı siteleri

akbatı siteleri

Akiş Gayrimenkul'ün Esenyurt'ta yapmış olduğu Akbatı ve Akkoza Evleri'nin son halini www.havadanemlak.com ekibi görüntüledi...

Akbatı AVYM kiraları Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiraları 2014 Ağustos ayı kur sabitlemesi yapıldı.

Akiş GYO Akbatı AVM değerleme raporunun revizesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamauya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Akbatı AVM 'ye ait 31.12.2013 tarihli değerleme raporunun revizesini yayınladı.

Akiş GYO Akbatı AVM kiralarında Temmuz 2014 için kur sabitlemesi yaptı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Akbatı AVM kiralarında Temmuz 2014 için kur sabitlemesi yaptı.

Konut projelerinin web siteleri yeterli içerikte değil!

Lüks konutların web siteleri yeterli içerikte değil. Standart olarak; proje bilgisi, kat planları ve 3d resimlerinden ibaret siteler alıcılar tarafından da takip edilmiyor. Bu durumda da geniş bir bilgi kirliliğinin içerisinde buluyorlar kendilerini.

Akbatı AVYM kiralarında Haziran ayı kuru sabitlendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bugün Akbatı AVYM kiralarında 01/06/2014-30/06/2014 tarihleri arasındaki bir aylık kira dönemi ile sınırlı olarak Haziran ayı kuru sabitlediğini yazılı olarak açıkladı...

Akbatı’ya Hermes Creative Awards’dan yine iki ödül birden!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, pazarlama dünyasının önde gelen organizasyonu AMCP tarafından düzenlenen Hermes Creative Ödülleri’nde “Özel Etkinlik” ve “PR Kampanyası” kategorisinde Platin ödül aldı.

Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akbatı AVYM kiralarında Mayıs ayı kur sabitlemesi yapıldı. Haberin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.

Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı!

Dördüncü Geleneksel Site Yönetimleri Futbol Turnuvası'nda geçtiğimiz hafta oynanan çeyrek final maçları sonucunda yarı finale kalan siteler belirlendi.Dördüncü Geleneksel Siteler Futbol Turnuvası'nda siteleri yarı final heyecanı sardı.

Online emlak siteleri 'satılık han -hamam' ilanlarıyla dolu!

Narmanlı Han'ın 57 milyon dolara satılması tarihi han ve hamamlar için dönüm noktası oldu. Emlak siteleri, gazete ilanları sahibinden satılık tarihi han-hamam ilanlarıyla doldu. Fiyatlar 100 bin liradan başlayıp milyon dolarlara çıkıyor...

Akbatı’da Ayşe Tolga ile Aromaterapinin Mucizeleri!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, bahar söyleşilerine ziyaretçilerinin yaşamını güzelleştirecek konularla devam ediyor. Ünlü oyuncu ve Aromaterapist Ayşe Tolga, 18 Nisan Cuma 14:00’de Akbatı ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

Akbatı AVYM'nin yeni yıl hediyesi AUDİ A3 sahibine teslim edildi!

Akbatı ziyaretçileri 1 Kasım 2013-31 Ocak 2014 tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde yaptıkları her 75TL’lik alışveriş için bir katılım hakkı kazanarak katılmışlardı. A3 yeni yıl kampanyasının talihlisi Fatoş Şahin arabasının anahtarını teslim

Angry Birds Akbatı’da!

19 - 27 Nisan tarihleri arasında Akbatı AVYM’ye gelecek çocukları, dev sapanlarla kurulan oyun alanında Angry Birds karakterleriyle unutulmayacak bir bayram ve sürpriz hediyeler bekliyor.

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi SABRE Ödülleri'nde finalist oldu!

Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi, SABRE Ödülleri'nde "Akbatı Yaşam Platformları" projesiyle "Yılın Şirketi" (Company Of The Year) kategorisinde finalist oldu. Akbatı AVYM 43 kişilik jürinin değerlendirmeleriyle finalist seçildi.

akbatı siteleri Haberi

akbatı siteleri
Akkabıt ve Akkoza Evleri'nin havadan görüntüleri için...