27 / 04 / 2024

akbil kullanılmayacak mı

akbil kullanılmayacak mı

İBB tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların AKBIL’lerini, 2 bin İstanbulkart yükleme bayisinden, 22 başvuru merkezinden, 60 İETT gişesinden ve mobil başvuru merkezinden “ücretsiz olarak” değiştirebileceği belirtildi

Akbiller son son 31 Aralık'a kadar kullanılacak!

BELBİM İş Geliştirme Müdürü Fatih Dereli, Akbil'in 2014 yılı aralık ayı sonundan itibaren yerini tamamen İstanbulkart'a bırakacağını belirterek, "Gelecek dönem projelerimiz içinde şehir kartı uygulaması var" dedi...

Spotify ücretlerine büyük zam geldi! 2023 Spotify aylık abone ücreti ne kadar oldu?

Dünyanın en çok kullanılan müzik dinleme platformu Spotify'ın ücretlerine zam geldiği bildirildi. Böylece platformun en düşük bireysel abonelik ücreti 29,99 liradan 39,99 liraya yükseldi.

SSK ve BAĞKUR emeklilerine zam şoku! Kök aylığı 7 bin 500 TL'den düşük olanlara zam yapılmayacak mı?

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine yüzde 19,77 olarak açıklanan 6 aylık enflasyon oranında zam uygulanacak. Peki kök aylığınız 7 bin 500 TL'den düşük olanlara ne kadar zam yapılacak? 

5 TL ve 10 TL parası olanlar dikkat! Artık kullanılmayacak mı? Flaş gelişme

5 TL ve 10 TL'lik kağıt paraların yerini aynı miktarda madeni paraların alacağı iddiası büyük yankı uyandırdı.

2023 PTT personel alımı son durum ne? 2023 PTT personel alımı olacak mı, olmayacak mı?

PTT personel alımı iş arayan pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. 2023 yılında PTT personel alımı yapılacak mı yapılmayacak mı? İşte detaylar!

Memura kira desteğinde maaş katsayısı kullanılacak mı? Memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

AK Parti seçim beyannamesinde yer verilen düzenlemelerden biri de kamu çalışanları için kira yardımı olmuştu. İstanbul başta olmak üzere, kamu çalışanlarının sosyoekonomik koşullarının iyileştirilmesi masada yer alıyor. Peki memura kira desteği nasıl hesaplanacak? 

Bu deliller artık boşanma davalarında kullanılmayacak! Avukat tüm detayları ile bahsetti

Boşanma davalarında sunulan deliller tarafların haklı çıkması konusunda oldukça yardımcı unsurlar. Fakat boşanma avukatı olan isim boşanma davasında delil olarak kullanılmayacak şeylerden bahsetti. İşte detaylar...

Asgari ücrette ara zam var mı? 2023 Temmuz ayında asgari ücret ne kadar olacak?

Asgari ücrete ara zam yapılacak mı, yapılmayacak mı? bu sorunun yanıtı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. İşte detaylar!

İstanbulluları şok eden bir gelişme... O İstanbulkartlar'ın hepsi iptal edilecek, artık kullanılmayacak

İstanbul'da ulaşım fiyatları ciddi şekilde arttı. Vatandaşlar da ceplerine göre ya abonman ya da tek binişlik ödemeler yapılıyor. Ancak vatandaşlardaki bazı kartlar hakkında flaş bir gelişme yaşandı.

Çelik ev kullanışlı mı? Çelik ev soğuk olur mu?

Çelik evler, son dönemin en popüler yapılarından biridir. Çelik evde yaşamanın ne kadar sağlıklı olduğu, kullanışlı olup olmadığı soruları da sıkça sorulmaktadır. İşte tüm bu soruların yanıtları!

Müteahhitlik karneleri ve iş bitirme belgeleri değerlendirme katsayıları 2023!

Yapı, Tesis ve Onarım İşleri İhalelerinde Kullanılan Müteahhitlik Karneleri ve İş Bitirme Belgelerinin 2023 Yılına Ait Değerlendirme Katsayıları Hakkında Tebliğ bugünkü 32101 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı?

Milyonlarca vatandaş işverenler tarafından çalışanlara sağlanan yemek kartlarının alışverişlerde kullanılacak mı sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yemek kartları alışverişlerde kullanılacak mı? İşte merak edilen tüm detaylar...

Yemek kartı marketlerde geçiyor mu? Yemek kartları markette kullanılmayacak mı?

Yemek kartlarının marketlerde kullanılıp kullanılmayacağına dair sorulan sorulara Yemek Kartları Derneği Başkanı Öner Piyade yanıt verdi. İşte detaylar!

ABD son noktayı koydu! Huawei ve ZTE adaya veda ediyor!

ABD, Huawei ve ZTE cihazlarının ithalatını yasakladı. Bu markaların telekomünikasyon ekipmanları altyapıda kullanılmayacak.

akbil kullanılmayacak mı Haberi

akbil kullanılmayacak mı


İstanbul’da toplu taşıma araçlarında kullanılan AKBİL, ay sonundan itibaren yerini tamamen İstanbulkart’a bırakacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, vatandaşların AKBIL’lerini, 2 bin İstanbulkart yükleme bayisinden, 22 başvuru merkezinden, 60 İETT gişesinden ve mobil başvuru merkezinden “ücretsiz olarak” değiştirebileceği belirtildi


Vatandaşlardan gelen şikâyetlerde, bazı bayilerin değiştirme ücreti talep ettiği aktarılan açıklamada, AKBİL’i değiştirirken sorun yaşayanların, hemen 153 çağrı merkezine bildirimde bulunmaları da istendi. Büyükşehir Belediyesi’nin açıklamasında, değiştirme sırasında ücret aldığı tespit edilenlerin bayiliklerinin aynı gün iptal edildiği de kaydedildi.


Açıklamada, 250 bin AKBİL kullanıcısından 50 bininin İstanbulkart’a geçiş yaptığı da...