28 / 04 / 2024

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Portre Pendik projesinde peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor...

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Akbulut Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Akbulut tarafından kuruldu.

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sav Akbulut İthalat İhracat Turizm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de Savaş Akbulut ve Yıldız Akbulut ortaklığı tarafından kuruldu.

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut Hırdavat Tekstil İnşaat Hafriyat Nakliyat Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Akbulut tarafından kuruldu.

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Portre Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Dikentepeli ve Özden Erdoğan ortaklığıyla kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Huzurpark Pendik'te 399 bin TL'ye! 

Akbulut İnşaat ve Seydioğlu Grup işbirliği ile hayata geçirilen Huzurpark projesi Pendik'te yükseliyor. Projede lansmana özel fırsatlar sunuluyor..

Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları!

Toplam 137 adet daireden meydana gelen Pendik Portre Sahil, Akbulut İnşaat, Arma Yapı ve Özdemir İnşaat ortaklığı ile inşa ediliyor.  Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları Pendik Portre Sahil satılık daire fiyatları 499 bin TL'den başlıyor.

Portre Sahil Konutları güncel fiyat!

Portre Sahil Konutları güncel fiyat listesi 499 bin T'den başlıyor. 24 ay vade farksız ödeme imkanı sunulan proje Akbulut İnşaat imzası taşıyor...

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akbulut B Proje Demir Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bekir Yahya Akbulut tarafından 2 milyon 800 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi Haberi

Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi


Akbulut İnşaat tarafından inşa edilen Portre Pendik projesi İstanbul Pendik'e bağlı Doğu Mahallesi'nde yer alıyor. Portre Pendik projesinde 3+1, 4+1, 5+1 dubleksler bulunuyor.


Portre Pendik projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede banka kredisi kullanarak ya da firma bünyesinde taksitli ödeme imkanı sunuluyor.


Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi ile 444 4 962 numaralı telefonu arayarak iletişime geçebilirsiniz. Portre Pendik projesinde teslimler Ekim 2017'de yapılacak.


2 blokta 92 daireden oluşan Portre Pendik projesinde 3+1 daireler 550 bin liradan, 4+1 dubleksler 1 milyon 100 bin liradan, 5+1 dubleksler 1 milyon 200 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi!

Adres: Doğu Mah. Aydınlı Yolu cd. No:63/1 Pendik İstanbul


Akbulut İnşaat Portre Pendik satış ofisi

Tel:444 4 962

Web: http://www.portrependik.com/

Gülcihan...