01 / 05 / 2024

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatında son durum

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatında son durum

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Türkiye'nin nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacı var!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Akçakaya, "Ülkemiz makul oranda nitelikli 5 yıldızlı otel arzına doydu. Önümüzdeki dönemlerde nitelikli 3 ve 4 yıldızlı otellere ihtiyacın daha fazla olduğunu düşünüyorum." dedi...

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. 1 adet dairenin yer aldığı projede 3 oda 1 salon şeklinde daireler bulunuyor.

Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi'nin binası 20.8 milyon TL'ye satılıyor!

Akçaabat İcra Dairesi, Trabzon Akçaabat Yıldızlı-Merkez Mahallesi'nde bulunan Medicalpark Trabzon Yıldızlı Hastanesi binası 20 milyon 885 bin TL'ye satışa çıkardı.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatı ne durumda?

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde projeler sebebiyle karayolları tarafından yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu kapsamda Akçaabat Yıldızlı'da projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor.

Uşak’ta 5 Yıldızlı Otel Konforunda Mahalle Konağı!

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, yakın zamanda hizmete açılacak Karaağaç Mahalle Konağı’nın 5 yıldızlı otel konforunda olduğunu ifade ederek,”Görenler şimdiden konağımıza hayran kalıyor” dedi.

Rize'de 5 yıldızlı otelin temeli atıldı!

AK Parti MKYK üyesi Hayati Yazıcı Engindere Mahallesi'nde 5 yıldızlı otel temel atma törenine katıldı. Yazıcı, yaptığı konuşmada, otelin Rize'de önemli bir hizmet üreteceğini ve çok önemli bir boşluğu dolduracağını söyledi

Malatya Doğanşehir'e 5 yıldızlı hastane ve MYO geliyor!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Doğanşehir ilçesine 5 yıldızlı otel konforunda bir hastanenin yanısıra Meslek Yüksekokulu’nun yapımına başladığını söyledi.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları bugün başladı.30 eylül 2015 tarihine kadar başvuruların devam edeceği TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı 1 konut açık satışa sunuluyor.

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Trabzon Akçaabat Yıldızlı Toplu Konut Uygulaması kapsamındaki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı başvuruları yarın başlıyor.

Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları!

TOKİ Trabzon Akçaabat Yıldızlı Projesi kapsamında 1 adet konut açık satışa sunuluyor. Trabzon Akçaabat Yıldızlı TOKİ başvuruları 20 Temmuz 2015 tarihinden itibaren kabul edilecek.

Yıldızlı TOKİ Konutları'na asfalt müjdesi!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından gerçekleştirilmekte olan çalışmayla Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor.

Yıldızlı TOKİ konutlarının yolu asfaltlanıyor!

2015 yılı asfalt sezonunu Trabzon il genelinde 220 bin ton asfalt serme hedefiyle açan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Akçaabat ilçesinin Yıldızlı Mahallesinde bulunan TOKİ konutlarının yolunu asfaltlıyor.

Hüseyin Alhan: 5 yıldızlı hastaneler yaptık!

AK Parti Hükümetlerinin sağlık alanında devrim niteliğinde yenilikler yaptığını dile getiren Milletvekili aday adayı Hüseyin Alhan, illerin yanı sıra ilçelere de 5 yıldızlı otel konforunda hastaneler yapıldığını belirtti.

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatında son durum Haberi

Akçaabat Yıldızlı Yonca Kavşağı inşaatında son durum

Trabzon Akyazı Stadı ve çevresinde yeni bağlantı yolları yapılıyor. Bu yollar çerçevesinde Akyazı’nın altından geçecek tüneller yüzde 95 oranında tamamlanırken, Akçaabat Yıldızlı projelendirilen yonca kavşağında yapımı tam gaz devam ediyor. 


Bölgedeki binaların yıkımı büyük ölçüde tamamlanırken köprülü kavşakların inşaatı da başladı. Proje kapsamında istimlak edilen binalar yıkılırken, Trabzon’un ilk AVM’si Mirapark ve Şato köfte gibi binalarında arasında bulunduğu binalarda bunlardan nasibini aldı. Müteahhit firma bir yandan köprülü kavşaklarla ilgili çalışmalarını sürdürürken yonca kavşağın görüntüsü de yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. Yonca kavşağın yapımı dolayısıyla birlikte 196 dönümlük bir alanı yonca kavşak nedeniyle Karayolları’nca istimlak edilince, bir zamanlar şirin bir kasaba olan Yıldızlı artık tarihe karıştı. Yonca kavşak yavaş yavaş ortaya...