28 / 04 / 2024

Yıldızlı TOKİ Yoluna geçici çözüm!

Yıldızlı TOKİ Yoluna geçici çözüm!

Trabzon Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesindeki TOKİ yolunda mahalle muhtarlığının üstün çabaları sayesinde geçici de olsa yol sorunu çözüme kavuşuyor. Ufuk Can, yola Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden aldıkları asfaltı döktüklerini belirtti.




Trabzon Akçaabat ilçesine bağlı Yıldızlı Mahallesindeki  TOKİ  yolunda mahalle muhtarlığının üstün çabaları sayesinde geçici de olsa yol sorunu çözüme kavuşuyor. Yıldızlı TOKİ yoluna Karayolları 10. Bölge Müdürlüğünden aldıkları sıcak asfaltı döktüklerini belirten Mahalle Muhtarı Ufuk Can, "Akçaabat Belediyesi de bize araç gereç konusunda çok yardımcı oluyor sağolsunlar, Karayolları da asfalt konusunda yardımcı oluyor" dedi. 



BÜYÜKŞEHİR EL ATACAKTIR 

Yol sorununa geçici olsa da çözüm bulduklarını ifade eden Can, "Bu sorunun tam anlamıyla çözümü için Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bize en kısa zamanda destek olacağını düşünüyorum. Bu konuya el atıp mahallemize rahat bir nefes aldıracaklardır. Biz de muhtarlık olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımıza her konuda olduğu gibi bu konuda da yardımcı olmaya çalışıyoruz" dedi. 



Taka 


Geri Dön