24 / 07 / 2024

akçadağ k

akçadağ k

AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, Akçadağ’ da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu. Yücekaya, ilçede yapılacak eğitim yatırımları hakkında bilgi verdi...

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Mustafa Avcı ve Tansu Salih Edgüer ortaklığında kuruldu.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Lüks otomobil kaçakçılarına büyük darbe!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekipleri, yurt dışından getirilen sahte belgelerle lüks araçları piyasaya süren şebekeye yönelik operasyon düzenledi. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık 35 milyon TL olan 13 lüks araca el konuldu.

Çak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Çak Mimarlık Limited  Şirketi Esenyurt’ta  250 bin TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Şenol Çak tarafından kuruldu.

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın K İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Kerem    Akın tarafından kuruldu.

Şile Akçakese Köyü'ndeki otel inşaatı tepki çekti!

İstanbul'un doğa harikası kıyılarından biri olan Şile'deki Akçakese Köyü'nde yapılaşma tehdidi dikkat çekiyor. Sahile yakın mesafede bir otel inşa eden firmanın faaliyetleri köylünün tepkisini çekti.

Malatya Akçadağ 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Malatya Akçadağ Belediyesi'nin hazırladığı Akçadağ Aktepe, Başpınar, Doğu, Kültür, Kotangölü mahallelerinin yer aldığı 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planı askıda...

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi kuruldu! 

Gamze Alnıak Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Alnıak tarafından kuruldu.

Kaçak kat çıkılan Pir Mehmed Çeşmesi’nde restorasyon tamamlandı!

Üzerine kaçak kat çıkılan, kitabesi ve su yalağı çalınan, büyük bir kısmı hilti ve balyoz darbeleriyle yıkımı gerçekleşen İstanbul Karaköy’de bulunan Pir Mehmed Çeşmesi’nde başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Akşehir'de kavşak ve köprü yapımı ihalesi mecliste!

Akşehir Yunak Devlet Yolunda kavşak ve köprü yapımı ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Malatya Sultansuyu Tarım İşletmesi'ndeki tarihi binalar yıkılacak mı?

Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akçadağ ilçesinde bulunan Sultansuyu Tarım İşletmesinde tarihi nitelikte olduğu belirtilen binalarla ilgili açıklama yaptı.

akçadağ k Haberi

akçadağ k


Malatya AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Vahap Yücekaya, “Akçadağ Kültür Merkezi 2014 yılı içerisinde yapımına başlanarak, Akçadağ halkının hizmetine sunulacaktır” dedi.


AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Yücekaya, Akçadağ’da yatırım programında olan projeler ile ilgili değerlendirmede bulundu.


PANSİYON İHALESİ 24 ŞUBAT’TA YAPILACAK


Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nun Şubat ayında ihale edileceğini aktaran Yücekaya, “Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi’nin inşaat ve çevre düzenleme işlemleri tamamlanarak okul şuanda eğitim verecek kapasiteye geldi. Okul ile ilgili öğrenci pansiyonunun ihale takvimi yayınlandı. 24 Şubat’ta TOKİ tarafından ihale edildikten sonra 300 öğrencilik pansiyonun inşaat ve yapım çalışmaları başlayacaktır” dedi.


Vahap Yücekaya, Akçadağ Kültür Sitesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Akçadağ Kültür Merkezi ile ilgili İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nde 2 milyon 869 bin TL ödenek ayrılmıştır. Uzun yıllardır atıl vaziyette bulunan...