28 / 04 / 2024

Akçakoca Cumhuriyet Meydan

Akçakoca Cumhuriyet Meydan

Kentsel Dönüşüm Uygulama Projesi üzerindeki son görüşmelerin İstanbul’da TOKİ Başkanı Ergün Turan ve Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’nin ve sorumlu teknik personelinin katıldığı toplantıda tüm detayları ile ele alındı.

Akçakoca'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın inşaatı başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Cumhuriyet Meydanı'nda ilk etap çalışmaları başladı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı için yıkımlarını sürdürüyor.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı için yıkımlar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yeni yatırımı Cumhuriyet Meydanı Projesi için yıkımlar başladı. Yıkım törenine vatandaşlar da katıldı.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi inşa ettiği meydan projelerine bir yenisini daha ekliyor, büyükşehir bu kapsamda hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı projesi için düğmeye bastı

Akçakoca Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Akçakoca Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor. Kentte yeşil alanlar, kavşak düzenlemeleri gibi düzenlemeler devam ediyor.

Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı yapılıyor!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Rize'de hayata geçirilecek 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı Projesi için incelemelerde bulundu.

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Antalya Cumhuriyet Meydanı'nın imar planı tanıtıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Antalya Şubesi'nde Cumhuriyet Meydanı Yenileme Projesi ve Kaleiçi Koruma Amaçlı İmar Planı Revizyonu, çeşitli meslek odaları, dernek ve vakıf temsilcileri, İMO üyelerine tanıtıldı.

Ordu Cumhuriyet Meydanı'nın kamulaştırma sorunu çözüldü!

Fatsa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nı daha modern bir görünüme kavuşturmak amacıyla çalışmalara başlayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, meydandaki atıl binalarla ilgili kamulaştırma sorununu çözdü

Antalya Cumhuriyet Meydanı yaza tamam!

Cumhuriyet Meydanı yaza yenilenen yüzüyle girecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı’nı adına yakışır hale getirmek için başlattığı proje çalışmalarını tamamladı.

Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binaları mecliste!

CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Düzce Akçakoca Sosyal Bilimler Lisesi'nin okul ve yurt binalarının boşaltılmasına ve öğrencilerin okul ve yurt sorununun çözülmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir Akçakoca Meydanı'nda son durum!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit’in tarihinin yaşatıldığı ve tarih turizmi açısından şehre büyük değer katacak Akçakoca Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Akçakoca Cumhuriyet Meydan Haberi

Akçakoca Cumhuriyet Meydan

Akçakoca Cumhuriyet Meydanı, liman içi ve üst kısımlarını kapsayan ve bölgede büyük bir değişimin gerçekleşmesine neden olacak kentsel dönüşüm projesi uygulamasında son aşamaya gelindi. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca Belediyesi İmar ve Şehircilik görevlileri ile mimarlarının yer aldığı bir heyetle Liman içi ve çevresinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesi için TOKİ Başkanı Ergün Turan, Başkan Yardımcıları ve teknik heyetin yer aldığı bir toplantıda gerçekleştirdikleri görüşmeleri paylaştı.

Konu ile ilgili olarak Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, son aşamaya gelmiş Kentsel Dönüşüm projesinde konseptin belirlendiğini vurgulayarak, "Yaptığımız toplantıda konu tüm detayları ile masaya yatırıldı. Nihai projenin çizimi kararı alındı. Bundan sonra konuyu kamuoyuyla paylaşacağız ve hak sahipliği görüşmelerini başlatacağız“ dedi. Kararı alınan ve kısa sürede çizimine başlanacak nihai proje sonrası Akçakoca Cumhuriyet Meydanı...