03 / 05 / 2024

Akçakoca Kadınlar Plajı projesinde son durum

Akçakoca Kadınlar Plajı projesinde son durum

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Ev kadınlarına büyük müjde! Artık bu imkandan yararlanabilirsiniz

AK Parti seçim beyannamesinde büyük müjde haberleri geldi. Bu haberlerden biri de Aile Koruma Kalkanı Programı ile sosyal emniyet sisteminin kapsamı genişletilecek. Ev hanımlarının dileğe bağlı sigorta primlerinin üçte birini devlet karşılayacak. Kadınlar daha az prim vererek daha erken emekli olma

Antalya Kadınlar Plajı yaza açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya ve Gazipaşa’nın buluşma noktası Uğrak mevkiinde Ekim ayında temelini attığı “Kadınlar Plajı” yaz sezonunda ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Sakarya Kadınlar Plajı için geri sayım başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kocaali’de inşa edilecek Kadınlar Plajı için altyapı çalışmalarını başlattı. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilecek yapım ihalesinin ardından ise üst yapıda gerekli işlemler hayata geçirilecek.

Akçakoca Kadınlar Plajı ihale edilecek!

Akçakoca’da Kale mevkiinde bulunan Kadınlar plajına ait hazırlanan dev proje hazırlandı. Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, projenin en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı.

Miço koyu Kadınlar plajı açılıyor!

İbrahim Karaosmanoğlu, Altınkemer ve Cebeci’nin ardından mavi bayrağı hak eden Kerpe sahili ve Miço Koyun Kadınlar Plajının açılacağı törene tüm Kocaeli’leri davet etti.

Antalya'ya ikinci kadınlar plajı geliyor!

Antalya'da ilki dünyaca ünlü Konyaaltı sahibinin devamında, kentin Kemer'e çıkış yolu üzerinde Sarısu mesire alanında oluşturulan 'Kadınlar Plajı'nın ikincisi için ihale süreci başladı.

Alanya Uğrak'a kadınlar plajı yapılacak!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi’nin Alanya’da 3’üncü derece doğal SİT alanındaki Uğrak’a yapacağı kadınlar plajı için ihale süreci başladı.

Antalya'ya yapılacak 2 kadınlar plajının yeri belirlendi!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, Antalya'ya yapılacak kadınlar plajının yeri belirlendi. Kentin doğusundaki Alanya- Gazipaşa arasındaki bölge kadınlar plajı için belirlenirken, kentin batısında ise Finike’de Andrea Doria alanı plaj için seçildi.

Kurşunlu'da kadınlar plajı çalışmaları sürüyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu’da yaptırılan Kadınlar Plajı’nda çalışmalar hızla sürürken, plajın bayramdan sonra kullanılabilir hale gelmesi amaçlanıyor.

Bursa Gemlik'e kadınlar plajı yapılacak!

Antalya'da açılan Kadınlar Plajı'nın ardından bir kadınlar plajı da Bursa'da açılıyor.Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, Gemlik İlçesi’ne bağlı Kurşunlu tatil beldesinde Marmara Denizi kıyısına yapılan ‘Kadınlar Plajı’, Ramazan Bayramı’nın ardından açılacak

Kandıra'da kadınlar plajı kurulacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmı ile SGK tesisleri kadınların kullanımına ayrıldığını açıkladı.

Kandıra ve Darıca'ya kadınlar plajı yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Bayramoğlu sahilindeki plajın bir kısmının kadınlar plajı olarak hazırlandığı, SGK tesislerinin ise kadınların hizmetine açılacağının müjdesini verdi.

Antalya Sarısu'daki Kadınlar Plajı 14 Haziran'da açılacak!

ANET Yönetim Kurulu Başkanı Gökalp Dinçmen, Sarısu'daki Kadınlar Plajı'nın 14 Haziran'da 'Yaza Merhaba' partisi ile 5 yıldızlı otel konforunda hizmete açılacağını söyledi.

Akçakoca Kadınlar Plajı projesinde son durum Haberi

Akçakoca Kadınlar Plajı projesinde son durum

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Kale mevkiinde bulunan kadınlar plajı ile ilgili dev projenin hazırlandığını ve en kısa zamanda ihale edileceğini açıkladı. Cüneyt Yemenici, "Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız koruma kurulu süreçlerini tamamladığımız kadınlar plajı projemizi hayata geçiriyoruz. Protokolü imzaladık ve yakın zamanda ihalesi yapılıp bu yıl içinde tamamlayacağız ve önümüzde yıl kadınlarımız deniz sezonunu buradaki imkanlardan faydalanarak farklı bir şekilde geçirecek. Gece demokrasi nöbeti tutmaya, gündüz milletimize tüm hızıyla hizmet etmeye devam ediyoruz"...