23 / 07 / 2024

akçakoca terminali açılış töreni

akçakoca terminali açılış töreni

Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "İlçeye 700 kalem iş yaptık, Gecemizi gündüzümüze kattık, günde 18 saat çalıştık. Akçakocamızı yeni terminaline kavuşturmanın sevinç ve gururunu yaşıyoruz" dedi...

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir metrosunun açılışını yarın gerçekleştireceklerini söyledi.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatı tamam! Açılışa hazır!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı Otobüs Terminali'nin inşaatını tamamladı. 10 bin metrekarelik alana inşa edilen yeni terminal açılış için gün sayıyor.

Ordu Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali 1 Aralık'ta açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi trafiğin rahatlatılması için yapılan Altınordu Şehirler Arası Otobüs Terminali, 1 Aralık'ta hizmete açılıyor.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite açılıyor!

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin ilk etabı 20 Nisan'da açılmıştı. 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip hastane bugün tam kapasiteli olarak hizmete açılıyor...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün açılıyor!

İstanbulluların merakla beklediği Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin ilk etabı bugün hizmete açılıyor. Dev hastanenin yılda 23 milyon kişiye hizmet vermesi planlanıyor. 

Referans Gayrimenkul Başakşehir ofisi yarın açılıyor!

Referans Gayrimenkul Başakşehir'in yeni ofisi Erkut Memiş ile Birsen Memiş imzası ile Nidapark Başakşehir Dükkanları'nda yarın açılıyor. 

ÇOMÜ Ağaköy Yerleşke Camisi'nin açılışı yapıldı! 

Temeli 2016 yılında atılan Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Biga Ağaköy Yerleşkesi Cami'nin açılış töreni yapıldı. 

Akçakoca'daki tarihi konak sağlık merkezi olacak!

Batı Karadeniz'in en önemli turizm merkezleri arasında yer alan Akçakoca'da, Tarihi Yukarı Mahalle'de yer alan konak, restore edilerek sağlık merkezi halinde getirilecek.

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım ihalesi 1 Ağustos'ta!

Uşak Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 1 Ağustos'ta Uşak Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Makam Odasında yapılacak..

TURYAP'ın Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün açılıyor!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Başakşehir projesinin TURYAP Nidapark Başakşehir temsilciliği bugün Erdal İmrek, Erkut Memiş, Cahit Yeşil ve Murat Meşin tarafından açılıyor..

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Kuzey Marmara Otoyolu Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamında yapımı tamamlanan Paşaköy-TEM Kurtköy bağlantı yolu bugün trafiğe açılıyor.

akçakoca terminali açılış töreni Haberi

akçakoca terminali açılış töreni


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Düzce'nin Akçakoca ilçesinde terminal açılış törenine katıldı. 


CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Buradan söz veriyorum Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında hiçbir çocuk yurtsuz kalmayacak. Her çocuğumuzun sıcak soğuk suyu olan geniş internet erişimi olan odaları olacak orada ders çalışacaklar anne ve babaların gözü arkada kalmayacak. Onlar bizim geleceğimiz onlar bizim güvencemiz. Onlar bayrağımıza vatanlarına sahip çıkacaklar. Onlar onurlu Türkiye’nin geleceği onlarla ne kadar gurur duysak azdır." şeklinde konuştu.


Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, "İlçeye 700 kalem iş yaptık, Gecemizi gündüzümüze kattık, günde 18 saat çalıştık. yapamaz dediler, sahildeki yerleri yıkamaz dediler ama yıktık, yapamaz denilenlerin hepsini gerçekleştirdik,çünkü arkamızda gariban halkımızın desteği vardı.Onlar için Allah bütün işlerimde bana yardım ediyor. Şu an Akçakocamızı yeni terminaline kavuşturmanın...