07 / 07 / 2024

Akçakocaya yeni meydan mı inşa edilecek

Akçakocaya yeni meydan mı inşa edilecek

Yaklaşık 1 milyon 747 bin liraya mal olacak olan meydan projesi ihalesini kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan Teknik Yapı İnşaat firmasının projeyi 210 gün içinde tamamlayacağı öğrenildi.

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları! Meydan Başakşehir nerede? 

Emlak Konut GYO Meydan Başakşehir konut fiyatları merak ediliyor. Emlak Konut GYO, yeni kampanyası kapsamında 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Peki Meydan Başakşehir nerede?Meydan Başakşehir konut fiyatları ne kadar? 

Güvenli liman yatırımcıları dikkat: Altın fiyatları asıl o zaman şahlanacak! Hatice Kolçak’tan yeni tahmin! 

Altın yatırımcıları altının seyrini sorgulamaya devam ediyor. Hatice Kolçak altın fiyatlarına ilişkin yeni tahminini duyurdu. Altın asıl o zaman şahlanacak.

Gram altının şu anki seviyesini 10 ay öncesinden bilen Hatice Kolçak'tan yeni rakam geldi! Hedefe çok yaklaştık

Gram altın 1.600 lirayı geçti. Altın uzmanı Hatice Kolçak gram altının şu anki seviyesini 10 ay önceden önceden bilirken şimdi de gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı.  Hedefe çok yaklaştık...

Yeni Volvo XC60 artık daha akıllı! Volvo XC60 9 Ekim 2022 Fiyat Listesi

Yenilenen tasarım detayları ve yerleşik Google özellikleriyle orta büyüklükteki Akıllı XC60 artık her zamankinden daha akıllı. Yeni çizgisiyle baş döndüren Volvo XC60 Ekim ayı fiyatı ve Ağustos, Eylül ve Ekim aylarındaki fiyat değişimlerini derledik.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Uşak'ta yeni stadyum projesi meclis gündeminde!

Uşak ilinde yeni bir stadyum yapılıp yapılmayacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Yalım, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Başakşehir'e yeni kent meydanı müjdesi!

İstanbul’un yeni merkezi olan Başakşehir, Türkiye’nin ilk planlı kent meydanı Başakşehir Kent Meydanı’ndan sonra yeni bir meydana daha kavuşuyor.

Cemal Akın Bartın için yeni dönem projelerini anlattı!

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yeni dönem için projelerini açıkladı. İşte,Cemal Akın'ın planladığı projeleri...

Bağcılar yeni meydan projesiyle değerlenecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Bağcılar Belediyesi Meydan Düzenleme ve Zemin Altı Otopark inşaatında sona yaklaşıldı

AK Parti sosyal konut yatırımlarına devam edecek!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim beyannamesini açıkladı. AK Parti yeni dönemde sosyal konut yatırımlarına devam edecek...

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda son durum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Mithatpaşa bölgesinde kentlilerin "kesintisiz olarak denize ulaşacağı" yeni meydan çalışmalarını denetledi.

Başakşehir, yeni hizmet binasına kavuşuyor!

Başakşehir Belediyesi, Emlak Konut GYO ile yeni hizmet binasına kavuşuyor. Şirket, bölgede 9 bin bağımsız bölüm, 328 derslikli 10 okul, 5 kreş, 3 sağlık tesisi ve 4 adet cami inşasına imza attı.

Akçakocaya yeni meydan mı inşa edilecek Haberi

Akçakocaya yeni meydan mı inşa edilecek


İzmit Belediyesi tarafından Akçakoca Mahallesi’ndeki meydan düzenleme çalışmaları başladı. İzmit’te tarihi yapıların en çok olduğu mahallerden biri olan Akçakoca için İzmit Belediyesi tarafından bir süre önce meydan projesi hazırlanmış ve Anıtlar Kurulu’na onaylanarak ihale edilmişti. Yaklaşık 1 milyon 747 bin liraya mal olacak olan meydan projesi ihalesini kazanan firmaya yer teslimi yapıldı. İhaleyi kazanan Teknik Yapı İnşaat firmasının projeyi 210 gün içinde tamamlayacağı öğrenildi.

DEĞER KAZANACAK

Bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projeye göre, yaklaşık 4 bin 500 metrekarelik alanda düzenlemeler yapılacak. Su deposunun Kuzey bölümünde bulunan trafo kaldırılarak bu alan sert zemin ve yeşil alan olarak yeniden düzenlenirken, bu alanın Doğu’sunda bulunan tescilli ağacın çevresi de düzenlenip  dinlenme ve oturma bölümü oluşturulacak. Eski muhtarlık binasının olduğu ada da yeşil alan...