17 / 05 / 2024

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Beyoğlu, Gümüşsuyu Mahallesi, İnönü Caddesi, Ongan Apartmanı'nda kuruldu.

NYC Bina Dairesi, Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınladı! Kaçak çalışmalar var!

New York Bina Dairesi, altına kaçak tünel kazıldığı iddia edilen Chabad sinagoguyla ilgili bina raporu yayınlayarak binanın ‘bazı kısımlarını boşalttı ve kaçak çalışma nedeniyle mülk sahiplerine karşı yaptırım’ kararı aldı.

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi kuruldu!

Igk Gayrimenkul Ve Tesis Yönetim Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Akın Işık tarafından kuruldu.

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahmet Mol Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Mol ve Kadirhan Mol ortaklığında kuruldu.

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekinler Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yaver Öztekin tarafından kuruldu.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amca Gayrimenkul Ve Otomotiv Alım Satım Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yardımcı tarafından kuruldu.

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scb Gayrimenkul Ve Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Adıman, Bülent Yılmaz, Cengiz Karaağaç ve Sebahattin Kılavuz ortaklığında kuruldu.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nejla Çalımlı Gayrimenkul Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nejla Çalımlı tarafından kuruldu.

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Tawakul Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Maher Alshamaa ve Yasser Al-Hındı Baluch ortaklığında kuruldu.

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Key Group Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Alaa Fıslı ve Reem Fıslı ortaklığında kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi
Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. 


Akçal Gayrimenkul ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. Şirket Ülke Ekonomisine katkıda bulunmak için yurt içinde ve yurt dışında gayrimenkul alım satım geliştirme aracılık ve pazarlaması alanında çalışacak gerektiğininde ekonomik ve teknolojik faydalar sağlayacak yatırım ve çalışmalar yapmak şirketin ana amacıdır. Şirket bu amaca yönelik olarak taahhüt ve hizmet emlak alımı satımı kiralama ticaret ve turizm yatırım alanlarında çalışmalar yapılacaktır. b. Amacı ile ilgili olarak yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel her nevi inşaat taahhüdünde bulunmak inşaatlar yapmak ihalelere girmek her türlü inşaatın planı proje tanzimini ve müşavirlik hizmetlerini vermek ekspertiz hizmetleri satın almak satmak ve imalatını yapmak c. Yurt...