27 / 04 / 2024

Akçansa nerede

Akçansa nerede

Akçansa Heidelberg Cement’in faaliyet gösterdiği ülkelerde uzun yıllardır düzenlediği ve maden sahalarının biyolojik değerlerini artırmayı amaçlayan ‘ Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’ nı, bu yıl Türkiye’de gerçekleştirdi.

Akçansa Biyoçeşitlilik Proje Yarışması ödül töreni 24 Kasım'da!

Türkiye'nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, ortağı Heidelberg Cement tarafından dünya çapında düzenlenen Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nı, bu yıl ilk kez ülkemizde gerçekleştirilecek.Akçansa Biyoçeşitlilik Proje Yarışması ödül töreni 24 Kasım'da.

Akçansa’nın 9 aylık cirosu 1,079 milyon TL oldu!

Akçansa’nın 9 aylık cirosu 1,079 milyon TL oldu. Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, büyümenin, istikrarlı bir şekilde artan altyapı ve kamu yatırımlarından kaynaklandığını belirtti.

Akçansa ÇED süreci başlatıldı!

Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akçansa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÇED süreci başlatıldı.

AKÇANSA Karbon Zirvesi'ne sponsor oldu!

Yarın İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’ nde başlayacak İstanbul Karbon Zirvesi’nin sponsorlarından biri olan AKÇANSA, gelecek nesilleri de düşünerek çevre dostu adımlar atıyor.

Akçansa SAP’den iki ödül birden kazandı!

Türkiye’nin lider yapı malzeme şirketi Akçansa, 18. kez düzenlenen SAP Kalite Ödülleri 2013 kapsamında ‘Bulut Bilişim’ kategorisinde Mozaik uygulamasıyla birincilik, Orta Uygulama Kategorisinde ise ‘Satın Alma’ projesiyle ikincilik ödülüne layık görüldü..

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

D14 Başakşehir nerede? D14 Başakşehir fiyat listesi!

D14 Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve D14 Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Bu kampanya herkesi uçuracak! İşte en ucuz uçak bileti…

Otobüs biletleri uçak biletlerine yaklaşırken vatandaş seyahat tercihlerini uçaktan yana kullanmaya başladı. Uçağı tercih eden vatandaş yine de en uygun uçak bileti nerede araştırıyor. Buna Türk Hava Yollarından etkileşim gecikmedi ve bir kampanya yaptı.

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketleri arasında yer alan Akçansa'nın ilk çeyrek cirosu 527 milyon TL oldu...

Natura Çakırlar nerede?

Fırat Life Style imzasıyla yükselen Natura Çakırlar projesi satışa çıktı. Natura Çakırlar projesinde daire fiyatları ne kadar? Natura Çakırlar nerede? İşte projeyle ilgili tüm merak edilenler...

Akçansa hazır beton sektöründe Uluslararası Çevresel Ürün Beyanını yapan ilk şirket oldu!

Akçansa, Global Cement and Concrete  Association tarafından yürütülen çevresel ürün beyan sürecine katıldı ve Türkiye’de bu belgeyi alan ilk hazır beton üreticisi oldu.

Akçansa, 19 yıldır çimento sektörünün en beğenilen şirketi!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, Zenna Araştırma ve Danışmanlık ile Capital Dergisi iş birliğiyle gerçekleştirilen organizasyonda “Türkiye’nin En Beğenilen Şirketi” seçilerek önemli bir başarıya imza attı.

3. İstanbul Air Başakşehir nerede? 

3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte 3. İstanbul Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Akçansa’nın üçüncü çeyrek satış geliri 1,3 milyar TL oldu!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu Akçansa, 2020'nin üçüncü çeyrek dönemine ilişkin finansal sonuçlarını duyurdu. Şirketin Ocak-Eylül dönemi satış geliri 1,3 milyar lira oldu.

Yapı malzemelerinde ihracatın liderleri Akçansa ve Çimsa!

Akçansa ve Çimsa’nın 2019'daki ihracat performansları, Çimento, Cam, Seramik ve Toprak Ürünleri İhracatçıları Birliği tarafından ödüllendirildi.

Akçansa FAVÖK değerini 90 milyon TL’ye yükseltti!

Akçansa 2020 yılının 2'inci çeyreğinde 4 kıtaya yaptığı üstün ihracat performansıyla FAVÖK değerini yüzde 20 yükselterek 90 milyon TL’ye ulaştı.

Akçansa nerede Haberi

Akçansa nerede

8 üniversiteden toplam 15 projenin katıldığı yarışmanın birincisi Ege Üniversitesi’nden Cemal Onur Alpay ve Hülya Karadoğan olurken, ikinciliği Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden Habib Güçlü, Mustafa Tokoğlu ve Onur Vardar kazandı. Üçüncülüğü Sabancı Üniversitesi’nden Serra Örey alırken, mansiyon ödülü Hacettepe Üniversitesi’nden Sevda Cengiz’e verildi.


Akçansa’nın, üniversite öğrencileri tarafından maden sahalarının biyolojik değerini artırmayı amaçlayan projeler üretilmesi ve öğrencilerin bu yöndeki farkındalıklarının artırılması amacıyla düzenlediği Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu.


Akçansa’nın ortağı HeidelbergCement’in faaliyet gösterdiği ülkelerde uzun yıllardır düzenlediği, bu yıl ise Türkiye’de ilk defa gerçekleştirilen Biyoçeşitlilik Proje Yarışması’nın sonuçları, Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenlenen ödül töreninde açıklandı.


Törene, Akçansa Genel Müdürü Mehmet Hacıkamiloğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Tanas, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi...