21 / 05 / 2024

Akçaray güzergahı

Akçaray güzergahı

Akçaray tramvay projesi güzergahında bulunan Türk Telekom’un eski hizmet binası, 2 adet işhanı, Körfez Otel ve iki katlı evin yıkımına başlandı. 5 gün sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında Merkez Bankası yan yolu trafiğe kapalı olacak.

Akçaray 2016'da çalışacak 11 istasyonda duracak!

Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Genel Sekreter Tahir Büyükakın, Kocaeli halkının merakla beklediği tramvayla ilgili tüm detayları açıkladı. Seka Park’tan başlayıp Otogar’da son bulacak tramvay hattı, Ankara Caddesi’nden geçecek.

Akçaray'ın güzergahı belli oldu! 2016'da hizmete giriyor!

Uzun süredir kent gündeminde olan tramvayın, Seka Park’tan başlayıp Otogar’da son bulacağı ve 7 kilometre de toplam 11 istasyonda duracağı netleşti. Tramvay 2016 yılında hizmete girecek. Projenin maliyetinin ise yaklaşık 180 milyon olacak.

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

İslam Memiş altın ve doların yeni güzergahını açıkladı! Yatırımcılar hem dövizciye hem de kuyumculara akın edecek! 

Cahit Özkan: CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldı!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, CHP'nin Kanal İstanbul projesine karşı çıkar gibi görünse de aslında desteklediğini söyledi. Özkan, "CHP'liler Kanal İstanbul güzergahında çok ciddi arsalar aldılar, araziler kapattılar" dedi...

Katar Emiri’nin annesi Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi aldı!

Katar Emiri’nin annesi Şeyha Moza’nın Başakşehir’de 100 bin TL sermayeli şirket kurup 1.5 ay kadar sonra da çılgın proje Kanal İstanbul güzergahında 44 dönüm arazi satın aldı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kanal İstanbul'un güzergahı resmileşti!

Kanal İstanbul projesinin güzergahı resmileşti. Son plana göre; Avcılar, Küçükçekmece, Başakşehir ve Arnavutköy’den geçecek Kanal İstanbul 45.2 kilometre uzunluğunda olacak.

İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı!

Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir arasında hizmete girecek havaray hattı yolculuk süresini 27 dakikaya indirecek. İşte Küçükçekmece-Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı'nın güzergahı...

Kocaeli Akçaray'da ray montajları yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Akçaray tramvay projesinde çalışmalar gece-gündüz demeden son sürat devam ediyor.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

İzmit Akçaray Tramvayı projesinde son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin İzmit için en önemli, en iddialı projesi olan “İzmit Akçaray Tramvay” Projesi’nde cuma günü vade doluyor.

Kocaeli Akçaray'ın rayları monte ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma ağına güç kazandıracak Akçaray tramvay projesinde çalışmalar ilerliyor. Hafız Binbaşı Caddesi’ndeki(Adliye önü) 300 metrelik kısımda 150 metrelik ray montaj işi tamamlandı.

Kocaeli Akçaray atölye binasında çalışmalar tam gaz!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Akçaray tramvay hattının yönetileceği, araç bakım ve onarım işlerinin yapılacağı atölye binasının devam eden bodrum kat inşaatının çalışmasını inceledi.

Ankara Hacettepe Köprüsü'nün güzergahı değişiyor!

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü (TCDD) tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında yenilenecek olan Hacettepe Köprüsü'nde güzergah değişikliği yapıldı.

Aytemiz'den Yavuz Sultan Selim Köprüsü güzergahına iki istasyon!

TÜRKİYE’nin önde gelen akaryakıt şirketi Aytemiz, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu güzergahında gerçekleştirdiği iki yeni yatırım ile istasyon ağını güçlendiriyor.

Akçaray güzergahı Haberi

Akçaray güzergahı


Akçaray tramvay projesi güzergahında bulunan Türk Telekom’un eski hizmet binası, 2 adet işhanı, Körfez Otel ve iki katlı evin yıkımına başlandı. 1. etap kapsamında, 5 adet binanın yıkım işlemi start aldı.  5 gün sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında Merkez Bankası yan yolu trafiğe kapalı olacak.


GEREKLİ ÖNLEMLER ALINDI


İzmit Kemalpaşa Mahallesi’nde bulunan 257 ada, 13, 15, 16, 17 ve 18 No’lu taşınmazlar ve üzerindeki 5 adet bina Büyükşehir Belediyesi tarafından kamulaştırılmıştı. Yıkım için çalışmalara başlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Merkez Bankası yan yolunu(ışıklar) trafiğe kapattı. Trafikte ve çevrede gerekli önlemlerin alınmasının ardından 5 gün süreceği planlanan yıkım çalışmalarına başlandı.



VATANDAŞ YIKIMI İZLEDİ


Zabıta görevlilerinin çevrede güvenlik önlemleri aldığı Merkez Bankası yanında bulunan yıkım çalışmalarını vatandaşlar meraklı gözlerle izledi. Eskovatör makinesiyle binaların kolonlarını ve duvarlarını üst...