05 / 05 / 2024

Akçaray hattı kocaeli

Akçaray hattı kocaeli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara en ekonomik, hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde seyahat etme imkanı taşımak amacı ile hayata geçireceği tramvay hattının temel atma töreni, 19 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek.

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Kocaeli Akçaray tramvay hattının 2. etabı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay hattının 2. etabını tamamlıyor.

Kocaeli tramvay hattı okullar bölgesine kadar uzadı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Otogar-Sekapark Bilim Merkezi arasında hizmet veren Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor.

Akçaray tramvay hattında son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray'ın inşaatını da sürdürüyor.

Akçaray, Kocaeli Stadyumuna kadar uzayacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.

Akçaray tramvay hattının 2. etabında ilk raylar döşendi!

Geçtiğimiz yıl Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Akçaray tramvay hattının Sekapark-Plajyolu arasındaki 2. etabının ilk rayları döşendi. 

Akçaray hattı kocaeli Haberi

Akçaray hattı kocaeli


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşlara en ekonomik, hızlı, güvenli ve konforlu bir biçimde seyahat etme imkanı taşımak amacı ile hayata geçireceği tramvay hattının temel atma töreni, 19 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek. 28 bin 800 metre uzunluğunda ve bin 977 ton oluklu ray imalatının yapılacağı dev projenin temel atma töreni, aynı zamanda tramvay araçlarının parklanıp, bakım ve onarımın yapılacağı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yanındaki alanda yapılacak. 12 adet araç alımı sözleşmesi de imzalanan Akçaray, inşaatın tamamlanmasının ardından Otogar-Sekapark arasında yol alacak.


Kent için adeta bir hayalin gerçekleşeceği 11 adet istasyona ve 7,2 km uzunluğuna sahip Sekapark ve Otogar arasındaki projede, sıra temel atma törenine geldi. Kocaeli’nin ulaşım ağına ivme kazandıracak projenin temel atma töreni, 19 Ekim Pazartesi günü saat 14.00’te...