05 / 05 / 2024

Akçaray, Kocaeli Stadyumuna kadar uzayacak!

Akçaray, Kocaeli Stadyumuna kadar uzayacak!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.



 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz’ın organize ettiği “Danışma Meclisi” toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, genel bir istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda genel ve yerel birçok konu görüşüldü. Kocaeli hakkında sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren Karaosmanoğlu, Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını da müjdeledi. Davetlerinden ötürü MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz’a konuşması öncesi teşekkür eden Karaosmanoğlu, “MÜSAİD bizim gözde kurumlarımızdan birisidir. Ülkesi için çalışan ve üreten kardeşlerimizin kurduğu çok önemli bir teşkilattır” diye konuştu.

AYVAZ, “15 YILDIR ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI”


“MÜSİAD olarak kentimizin değerleriyle, iş insanlarıyla ve kent yöneticilerimizle üyelerimizi devamlı bir şekilde bir araya geliyoruz” diye konuşan Şube Başkanı Ayvaz, “Bugün Büyükşehir Belediye Başkanımızı konuk ediyoruz. Geçmişte sadece tabela da yazılı kalan “Avrupa Kenti” olduğu söylenen Kocaeli, 15 yıldır çok önemli yatırımlar aldı. Bu alanda İbrahim Başkanımızın ve ekibinin büyük çabası oldu, olmaya devam ediyor. MÜSİAD olarak kentimize neler yapabiliriz ona katkı sunmak için çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizlere konuk olduğu için bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 


Geri Dön