19 / 05 / 2024

Akçaray kocaeli stadına mı uzatılacak

Akçaray kocaeli stadına mı uzatılacak

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.

1939 yılında Dolmabahçe stadı Türk mimarlarına yaptırılmak istenmiş!

Dolmabahçe stadına İstanbul'un her tarafından halkın gelmesini temin için Kabataş iskelesi büyük vapurların yaşanabileceği hale getirilecekmiş.

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

İnşaat demir fiyatları resmen çakıldı! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! İşte 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Son dakika inşaat demir fiyatlarına bir indirimn daha geldi. Peşe peşe gelen indirimlerden sonra demir fiyatları resmen çakıldı. Peki bugün güncel demir fiyatları ne kadar? 2022 demir fiyatları kaç lira? 1 ton demir ne kadar oldu? 11 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Tottenham Hotspur yeni stadına kavuştu!

Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur, uzun zamandır beklediği yeni stadına resmen kavuştu. Londra'ya 800 milyon sterline mâl olan stattaki ilk maç, dün Tottenham ile Southampton'ın U-18 takımları arasında oynandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen ağustos ayında hizmetine açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik 2. etabının tamamlanması için çalışmalar hızla sürüyor.

Kocaeli Sekapark-Plajyolu tramvay hattında sona gelindi!

Kentteki çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray Tramvay Hattı’nı Sekapark’tan Plaj Yolu’na kadar uzatıyor

Akçaray kocaeli stadına mı uzatılacak Haberi

Akçaray kocaeli stadına mı uzatılacak

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz’ın organize ettiği “Danışma Meclisi” toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, genel bir istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda genel ve yerel birçok konu görüşüldü. Kocaeli hakkında sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren Karaosmanoğlu, Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını da müjdeledi. Davetlerinden ötürü MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz’a konuşması öncesi teşekkür eden Karaosmanoğlu, “MÜSAİD bizim gözde kurumlarımızdan birisidir. Ülkesi için çalışan ve üreten kardeşlerimizin kurduğu çok önemli bir teşkilattır” diye konuştu.

AYVAZ, “15 YILDIR ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI”


“MÜSİAD olarak kentimizin değerleriyle, iş insanlarıyla ve kent yöneticilerimizle üyelerimizi devamlı bir şekilde bir araya geliyoruz” diye konuşan Şube...