28 / 04 / 2024

akçaray son durum

akçaray son durum

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını müjdeledi.

Kocaeli tramvayında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı gerçekleştirilen tramvay projesinde çalışmalar sürüyor. İşte projede son durum...

Akçaray'ın ilk test sürüşü yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kentte raylı taşıma dönemini başlatacak olan Akçaray tramvay projesinde test sürüşü yapıldı

Kocaeli tramvay hattına 5 bin metreküp beton döküldü!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay projesinin inşaatı kapsamında hatta 5 bin metreküp beton döktü, bin 977 ton ray montajı yaptı.

Akçaray güzergahındaki kavşaklarda son aşamaya gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli'ye kazandırılan Akçaray tramvay projesi kapsamında tramvay güzergahında bulunan kavşaklarda çalışmalar son sürat devam ediyor.

Kocaeli Akçaray'da test sürüşü Mart'ta başlıyor!

Kocaeli'nin Akçaray tramvay projesinde tramvaylar araçlarından ilki sabah saatlerinde raylara indirildi, projede test sürüşleri Mart'ta başlayacak.

Kocaeli'de tramvay çalışmaları hız kesmiyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Akçaray tramvay çalışmalarını kentin birçok noktasında eş zamanlı olarak yürütüyor. Tramvay çalışmaları niteliğine göre farklı ekiplerce koordineli olarak gerçekleştiriliyor.

Kocaeli'nin örnek projelerinde son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın inşaatı devam eden projelerde incelemelerde bulundu. İşte Kocaeli projelerinde son durum...

Kocaeli Akçaray’ın enerji hattına ilk kazma vuruldu!

Akçaray’ın enerjisini besleyecek olan Alikahya’daki SEDAŞ’a ait indirme merkezinden depo sahasına kadar olan yaklaşık 6 kilometre enerji hattının kazı işlerine başlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nde son durum ne?

Kocaeli Tramvay hattında alt ve üst yapı çalışmaları, ray imalatları Yahya Kaptan Mahallesi, Şehit Rafet Karacan Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Necip Fazıl Caddesi gibi birçok noktada aynı anda yürütülüyor.

Kocaeli Akçaray Tramvay Projesi'nde çalışmalar sürüyor!

Tramvay hattı boyunca yer alan Gazi Mustafa Kemal ve Şehit Rafet Karacan bulvarlarında alt yapı deplase çalışmalarına başlandı

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayar kampanyasında son durum ne? Kampanya nasıl yürütülecek? Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında yeni bir toplantı yapıldı. İşte son detaylar...

Mısır piyasasında rekabet arttı! Mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

Jeopolitik zorluklara karşın Ukrayna ve ABD dünya mısır pazarında önemli oyuncular olmayı sürdürüyor ancak arz ve yüksek fiyat endişesine sahip Çin ve Asya ülkeleri yeni tedarikçi arayışında. Peki mısır fiyatlarında son durum ne oldu? 

EYT iptal mi oldu? AK Parti karıştı karar masada! EYT’de son durum ne?

EYT’de son durumun ne olduğu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İşte EYT’deki son durum!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gözü burada! İntibak yasası çıkacak mı? İntibak yasasında son durum ne?

Emeklilerin akılında da dilinde de aynı soru intibak yasası çıkar mı? Çünkü bu yasa ile maaşlar eşitlenmiş olacak. Peki son durum ne?

Grunding akıllı televizyon fiyatlarında son durum ne? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Son dönemde artan televizyon fiyatlarının ardından Grunding akıllı tv'lerde son durum ne? İşte Grunding televizyon modelleri ve fiyat listesi...

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Küresel piyasalarda değer kazanan dolar gümüş fiyatlarının çakılmasına sebep oldu. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralarda düşüş bugünde devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin gece 3 sıralarında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin'deki seyir kripto paralarıda etkiledi. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...

İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

Kamu bankalarının konut kredisi faiz oranlarını indirmesiyle vatandaşlar konut arayışlarını artırdı. 1 milyon TL'den ucuz konutlara odaklanan vatandaşlar, İstanbul'daki konut fiyatlarını araştırıyor. Peki İstanbul'daki konut fiyatlarında son durum ne?

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

akçaray son durum Haberi

akçaray son durum

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Kocaeli Şube Başkanı Celal Ayvaz’ın organize ettiği “Danışma Meclisi” toplantısında bazı açıklamalar yaptı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, genel bir istişarenin gerçekleştirildiği toplantıda genel ve yerel birçok konu görüşüldü. Kocaeli hakkında sorulan sorulara içtenlikle yanıt veren Karaosmanoğlu, Tramvay projesinin Kocaeli Stadyumuna uzatılması konusunda proje çalışmalarına başladıklarını da müjdeledi. Davetlerinden ötürü MÜSİAD Şube Başkanı Ayvaz’a konuşması öncesi teşekkür eden Karaosmanoğlu, “MÜSAİD bizim gözde kurumlarımızdan birisidir. Ülkesi için çalışan ve üreten kardeşlerimizin kurduğu çok önemli bir teşkilattır” diye konuştu.

AYVAZ, “15 YILDIR ÇOK ÖNEMLİ YATIRIMLAR ALDI”


“MÜSİAD olarak kentimizin değerleriyle, iş insanlarıyla ve kent yöneticilerimizle üyelerimizi devamlı bir şekilde bir araya geliyoruz” diye konuşan Şube...