07 / 10 / 2024

Akçaray tramvay altyapı çalışmaları

Akçaray tramvay altyapı çalışmaları

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor.

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıl Altyapı İnşaat Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Demir tarafından kuruldu.

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret A.Ş'nin merkez nakli yapıldı!

Çakıroğlu Altyapı İnşaat Petrol Maden Taahhüt Turizm Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çakıroğlu Altyapı İnşaat'ın merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Akıllı şehirlere 326 milyar dolar yatırım!

Koronavirüs salgınında akıllı şehir yatırımlarını yeniden gündeme taşıdı. Uzmanlar, dünya genelinde 2025 yılına kadar akıllı şehir altyapısına 326 milyar doların üzerinde yatırım yapılacağını tahmin ediyor. 

Ekrem İmamoğlu'ndan AK Parti'ye tramvay yanıtı: Anlıyorum, kıskanıyorlar!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Alibeyköy-Cibali tramvay hattı için AK Partililerin "Bizim dönemimizde yapıldı" iddiasına yönelik açıklamada bulundu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Antalya'daki Tramvay Hattı iddialarına cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, Antalya Meydan-Havalimanı-EXPO Tramvay Hattı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin güzergahında yer alan  Başakşehir-Kayaşehir metro hattını Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak. Karar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yürürlüğe girdi.

Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak!

Bugünkü 31087 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Kocaeli'deki 'Şehir Hastanesi Tramvay Hattı'nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

Kocaeli Akçaray Tramvay hattının uzunluğu 20 kilometreye çıktı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tramvay hattının uzunluğunu 20 kilometreye çıkardı.

Kocaeli'de Akçaray tramvay hattı 620 metre uzatılacak!

Kocaeli'de hizmet veren Akçaray tramvay hattının eğitim kampüsü ile plaj yolu arasındaki yeni hattın test sürüşü yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu Akçaray tramvay hattı, 620 metre uzatılarak plaj yoluna kadar gidecek...

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı için altyapı çalışması!

Eminönü-Alibeyköy Tramvay altyapı taşıma çalışması nedeniyle Atatürk Caddesi ile Yavuz Selim Köprüsü Kavşağı pazartesi gününden itibaren 30 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Kocaeli Akçaray tramvayı Kuruçeşme'ye uzatılıyor!

Vatandaşların memnuniyetini kazanan Akçaray tramvay hattı Kuruçeşme bölgesine uzatılacak. Proje kapsamında inşaat çalışmalarına başlandı.

Kocaeli Akçaray Tramvay Hattı uzatıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2018 yılının Ağustos ayında hizmete açılan Akçaray Tramvay Hattı'nın 2,2 kilometrelik kısmı tamamlandı.

Akçaray'ın Sekapark-Plajyolu Hattı yakında açılacak!

İlk etabı 3 istasyondan oluşan Akçaray'ın Sekapark- Plajyolu hattı, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak...

Akçaray tramvay altyapı çalışmaları Haberi

Akçaray tramvay altyapı çalışmaları

Güzergahın geçtiği Yahya Kaptan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’ta altyapı çalışmaları devam ediyor. Çalışma ile yol ortasında bulunan altyapılar tramvay hattı geçeceği için yol kenarlarına alınıyor. Proje kapsamındaki altyapı çalışmalarında içme suyu, yağmur suyu, doğalgaz ve elektrik hatları yeniden düzenleniyor.


300 METRE ALTYAPI ÇALIŞMASI

Doğalgaz hatlarına zarar gelmemesi için çalışmalar titizlikle yürütülüyor. Salkım Söğüt Caddesi’nde yoğunlaşan çalışmalar kapsamında yağmur suyu ve içme suyu uygulamaları yapılıyor. Şimdiye kadar 300 metre altyapı çalışması gerçekleştirildi. Altyapı çalışması nedeniyle trafiğe kapalı olan Salkım Söğüt Caddesi ve Hanlı Sokak’a ulaşım alternatif yollardan sağlanıyor. Ulaşıma kapalı olan cadde ve sokak üzerinde ikamet eden vatandaşlar Necip Fazıl, Sarı Mimoza ve Yağmur Sokak; Seymen Caddesi Bedesten Sokak, güzergahlarını kullanarak ulaşım sağlayabiliyor.


Kocaeli Gazetesi


Bu haber Özgür Kocaeli Gazetesi'nde şöyle yer...