30 / 04 / 2024

akçarayda son durum ne

akçarayda son durum ne

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma konfor kazandıracak ve ivme arttıracak Akçaray tramvay inşaatı çalışmaları son hızla devam ediyor. Tramvay hattı yapım işlerinin sona yaklaşıldığı çalışmalarda tramvay aracının enerji hatlarını taşıyacak olan kataner direklerinin montajına geçildi.

Kocaeli Akçaray’da makas montajlarına geçildi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Akçaray tramvay projesinde, imalatta önemli bir aşama olan makas montajlarına başlandı.

Kocaeli Akçaray 3. etap çalışmalarında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin ulaşım ağına nefes aldıracak Tramvay Projesi kapsamındaki 3. etap çalışmaları hızla ilerliyor.

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayarda son durum: 48 bin 304 liraya satılan iPhone 14 modeli 24 bin lira olacak

Vergisiz akıllı telefon ve bilgisayar kampanyasında son durum ne? Kampanya nasıl yürütülecek? Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında yeni bir toplantı yapıldı. İşte son detaylar...

EYT iptal mi oldu? AK Parti karıştı karar masada! EYT’de son durum ne?

EYT’de son durumun ne olduğu milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alıyor. İşte EYT’deki son durum!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin gözü burada! İntibak yasası çıkacak mı? İntibak yasasında son durum ne?

Emeklilerin akılında da dilinde de aynı soru intibak yasası çıkar mı? Çünkü bu yasa ile maaşlar eşitlenmiş olacak. Peki son durum ne?

Grunding akıllı televizyon fiyatlarında son durum ne? İşte 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Son dönemde artan televizyon fiyatlarının ardından Grunding akıllı tv'lerde son durum ne? İşte Grunding televizyon modelleri ve fiyat listesi...

Gümüş fiyatlarında son dakika: Gümüş yatırımcısına büyük şok! Gümüş sert çakıldı! İşte 12 Temmuz 2022 gümüşte son durum!

Küresel piyasalarda değer kazanan dolar gümüş fiyatlarının çakılmasına sebep oldu. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? İşte 12 Temmuz 2022 gümüş piyasasında son durum...

Kripto paralar sert çakıldı! Piyasadan 78 milyar dolar silindi! İşte Bitcoin, Ethereum, Solana'da son durum...

Kripto paralarda düşüş bugünde devam etti. Lider kripto para birimi Bitcoin gece 3 sıralarında sert fiyat hareketlerine sahne oldu. Bitcoin'deki seyir kripto paralarıda etkiledi. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte detaylar...

İzmir deprem konutlarında son durum ne?

30 Ekim tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentte yıkılan evler yerine inşa edilen konutların yapımı hızla devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Deniz Doğan deprem konutlarında son durum hakkında bilgi verdi. 

Gigi ve Bella Hadid'in babasının kaçak malikane davasında son durum!

Abd'li mankenler Bella ve Gigi Hadid'in milyoner babaları Mohamed Hadid'e Los Angeles'ta yaptığı dev malikanenin bazı kısımlarının imar iznine aykırı ve kaçak olduğu sebebiyle dava açılmıştı. Peki davada son durum ne?

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi inşaatında son durum ne?

Yaklaşık 1 milyon metrekare kapalı inşaat alanı ve 2 bin 682 yatak kapasitesine sahip Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? 

Başakşehir-Kayaşehir metrosunun uzunluğu 6,20 kilometre olacak ve saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet sağlayacak. Peki Başakşehir-Kayaşehir metrosunda son durum ne? İşte Başakşehir-Kayaşehir metrosu inşaatıyla ilgili detaylar...

akçarayda son durum ne Haberi

akçarayda son durum ne


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma konfor kazandıracak ve ivme arttıracak Akçaray tramvay inşaatı çalışmaları son hızla devam ediyor. Tramvay hattı yapım işlerinin sona yaklaşıldığı çalışmalarda tramvay aracının enerji hatlarını taşıyacak olan kataner direklerinin montajına geçildi. Hat boyunca toplam 330 kataner direği monte edilecek.


TRAMVAY ARACININ ENERJİ HATLARINI TAŞIYACAK


Tramvay inşaatı çalışmalarında bir yandan ray montajları yapılırken bir yandan da tramvay aracının enerji hatlarını taşıyan kataner direklerinin montajına başlandı. Şehirlerarası Otobüs Terminali bölgesindeki Hanlı Sokak’tan başlanan montaj işlemleri günde ortalama 15 adet olarak gerçekleştirilecek.


AYDINLATMAYI DA SAĞLAYACAK


Çalışmalar kapsamında 40-50 santimetre aralığında 3 ayrı çapa ait 5 tip direk montajı yapılacak. Toplam 330 adet kataner direğinin montajı yapılacakken direğin en yüksek noktası, rayın üst kotundan itibaren 10 metre olacak. Kataner direkleri aynı zamanda hattın aydınlatılmasında...