30 / 04 / 2024

akçay cemil temel mahallesi termal su sondajı balıkesir

akçay cemil temel mahallesi termal su sondajı balıkesir

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından iki yıldır sürdürülen etüt ve sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi ve Akçay sınırları içinde açılan bir sondaj kuyusundan (termal) sıcak su çıkmaya başladı...

Xiaomi 13T: Uygun fiyatıyla dikkat çeken yeni akıllı telefonun özellikleri belli oldu!

Xiaomi 13T'nin yakında tanıtılması bekleniyor ve akıllı telefonunun temel teknik özellikleri artık açıklandı. Peki, bu yeni cihaz kullanıcılara neler sunacak?

Memduh Aslan Akçay kimdir?

Fibabank Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi Memduh Aslan Akçay kimdir? Memduh Aslan Akçay daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Memduh Aslan Akçay'ın biyografisi...

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Akçay Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Akçay tarafından kuruldu.

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Havuz Mimarlık Tasarım Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi  Kadıköy’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile  Bilge Kalfa Doğan ve Senem Akçay tarafından kuruldu.

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türktaş Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Emre Cebiroğlu, Hasan Salih ve Taha Yasin Akçay ortaklığında kuruldu.

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stn Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akçay tarafından kuruldu. 

Kanal İstanbul için tarih belli oldu!

Cuma namazı sonrası gazetecilere açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kanal İstanbul Projesi'nde yer alacak ilk köprü için Haziran ayında temel atılacağını dile getirdi.

Edremit Belediyesi Akçay hizmet binası kamulaştırıldı!

BALIKESİR'in Edremit ilçesinin Akçay mahallesindeki kiralık hizmet binası, kamulaştırılarak belediye mülküne dönüştürüldü.

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Of And Off İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Akçay tarafından kuruldu.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ardıç Mimarlık Tasarım İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Akçay tarafından kuruldu.

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Obe Yapı Mühendislik Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Batuhan Akçay tarafından kuruldu.

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Etd Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Akçay tarafından kuruldu.

akçay cemil temel mahallesi termal su sondajı balıkesir Haberi

akçay cemil temel mahallesi termal su sondajı balıkesir


Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Akçay Belediyesi tarafından iki yıldır sürdürülen etüt ve sondaj çalışmaları olumlu sonuç verdi ve Akçay sınırları içinde açılan bir sondaj kuyusundan (termal) sıcak su çıkmaya başladı.


Akçay Belediye Başkanlığı tarafından 02 Mart 2011 tarihinde 297 hektar alan için alınan Jeotermal Kaynak arama ruhsatı kapsamında başlatılan Akçay sınırları içinde sıcak su arama çalışmaları geçtiğimiz günlerde nihayet olumlu sonuç verdi. Akçay Belediyesinin talebi üzerine, İller Bankası Yeraltı Etüt Dairesi Başkanlığı Uzmanları tarafından (arama ruhsatı sınırları içinde) aylarca süren etüd çalışmaları sonucunda, tespit edilen bir nokta da jeotermal su kaynağı verilerine ulaşıldı. Yine Akçay Belediyesi tarafından sondaj çalışmaları için sağlanan İller Bankası kredisi ile Akçay-Cemil Temel Mahallesi’nde başlatılan sondaj çalışmalarında 450 metre derinlikte şimdilik 35-40 derece sıcaklıkta 50 Lt/sn...